• Langkawi

5 Januari, Malaysia ⋅ ⛅ 32 °C

Helo!

Na deze enorm volgeplande reis besloten we om de laatste dagen even helemaal niks te gaan doen. Alhoewel de reis van buitenaf wellicht lijkt op een grote vakantie, is het dat totaal niet.

Het was een reis met een druk programma en veel activiteiten terwijl we ons onderdompelden in de lokale cultuur. Zodoende vonden we dat we wat rust hadden verdiend. Een mooi hotel met zwembad was de perfecte plek om de geweldige reis die we gemaakt hebben te vieren!

Veerle verraste me ook nog eens met een mooi versierde kamer! Maar de verassing was toch net iets minder groot dan de verloving in Vietnam 😉!

Langkawi is een eiland dichtbij het vasteland van Maleisië en is de vakantiebestemming van het land. Er zijn witte stranden en veel resorts, hiervan hebben wij eerlijk gezegd niet veel gezien. De laatste dagen hebben wij namelijk alleen maar gelegen bij het zwembad met een cocktail in onze hand. Zo leken deze dagen misschien wel het meest of een reguliere vakantie.

In de avond gingen we nog lekker eten en pakten we ook nog eens de zoveelste vuurshow mee van deze reis.

Uitgerust vertrekken we naar Kuala Lumpur om daar nog een laatste dag door te brengen voordat ik naar huis vertrek en Veerle naar Sri Lanka gaat.

Vandaag zitten wij op dag 99 wat betekend dat morge, onze laatste reisdag samen, dag 100 zal zijn!

Selamat jalan (s’la-mat zha-lan)
    Tom & Veerle
    Baca lagi