Vanmorgen om 3.45 uur opgestaan om naar vliegveld Weeze te gaan, vanwaar we om 6.40 uir vertrokken naar Castellon, een stukje onder Valencia. We hadden treintickets gereserveerd voor de trein van 12.35 uur vanuit Torreblanca, een kwartiertje van het vliegveld. De trein daarvoor vertrok om 9.39 uur, maar die zouden we niet kunnen halen omdat we eigelijk pas om 9.35 uur zouden landen. Maar we landen ca 30 min eerder, waardoor we met de bus om 9.37 uur uitstapten bij het treinstation en nog net met deze trein meekonden. Rond 12.00 uur kwamen we aan in Valencia en zijn we eerst (met de koffers) naar het oude centrum gegaan om even rond te lopen en een hapje te eten. Rond 13.15 kregen we bericht dat we al in ons appartement konden ipv 15.00 uur. Toen we daar kwamen hebben we eerst even rustig aan gedaan en om ca. 16.30 gingen we weer de stad verkennen en hebben op het plein bij de kathedraal van Valencia op een terras heerlijk paella gegeten met een drankje erbij. Daarna rustig teruggewandeld naar het appartement omdat we toch een beetje moe waren van de reisdag.Read more
Bente RoelofsWat een geluk dat alles zo meezat!
Traveler
mooie fotos enzo veel ziet er goed uit geniet er maar van groetjes