• Fra Belgien til Langeland

16 Haziran 2024, Danimarka ⋅ 🌬 13 °C

Lidt fra turen hjem
    Vi kørte fra hotellet i Brugge med kurs mod Amsterdam blomsterauktion.
    Kørte på motorvej, og de sidste mange kilometer til Antwerpen var to spor fyldt med lastbiler, og 5-6 afkørsler viste af til den kæmpe havn.
    Ankom til blomsterauktionen ved 1-tiden og fik at vide, at auktionen sluttede kl. 11. Men vi fik da set den største industribygning…. Lastbilerne kører på 1. sal, og der er 7 km rundt om bygningen. Fik også set de automatiske blomstercontainere, som kører rundt i flere etagers højde.
    Kørte derefter til Alex Andersens hollandske afdeling. Blev inviteret på kaffe og rundvisning, så her fik fruen indfriet sit ønske om at se blomster. De var så søde, både hollænderne og Kenneth, som er containerchef i Danmark.

Herefter valgte vi motorveje fra, så vi rigtig fik set Holland. Smukt med masser af kanaler og små havne sammen med hyggelige byer. Der er så rent og ordentligt i Holland, og man skal ikke bo der, hvis man ikke holder hus og have til perfektion.

Sidst på dagen kørte vi på motorveje igen, og pludselig fik vi den største lyst til at køre helt hjem til Langeland. Købte vand, Cola, frugt og slik, og så gik det bare nordpå.
    En halv times kø ved vejarbejde i Bremen, men ellers ingen problemer.
    Kørte ind i Pilehaven lidt over kl. 1 nat.
    Også dejligt at være hjemme. 9850 km blev det til. Fantastisk rejse🥰🤩😍
    Okumaya devam et