Start

Så ända in i det sista var det olika planer och nya planer. Vi skulle ha åkt på måndag från början men så dök det upp nått för Frida (som sköter om gården) sista helgen så vi skiftadeRead more
Underbar morgon

Behövs inga ord
Paddling

Lite mer paddling

Naturstig

På em tog vi en promenad längs brukets naturstig. Den var några km och klart värd att gå. Olika info skyltar längs stigen om bruket, skogen och naturen
Resdag

Efter mycket studerande av vädret som inte ser ut att vara det bästa så ändrade vi planerna och siktade på en fricamping söder om Siljan. Passade på att tömma toan. Koordinater tillRead more
Slödag i vagnen

Idag har vi bara slappat i vagnen. Några enstaka grader ute men i övrigt bra väder. La en del tid på resplanering. Granskat och förkastat möjliga platser framöver. Nu har vi en plan få se omRead more
Brasa

Finns det nåt mer avkopplande än att sitta vid en brasa vid en sjö?
Paddling och snöstorm

Vi la ikajkerna och drog iväg strax efter 10. Det var lite kallt, ca 2 grader men solen sken och det glittrade i vattnet. Nästan vindstilla. Härlig natur med knotiga tallar och karga stränder.Read more
Magisk morgonpaddling

Vi klev upp tidigt idag. Klockan visade 6.30 och termometern -3°C och sjön låg helt still. I närheten spelade Orrarna på nån myr. Det är dagar som den här som det är lite extra gott att leva.Read more
Ny plats, Bärstabadet

Efter mycket velande så landade vi till sista på Bärstabadet. Lite typiskt fricamping, när vi åkte var vi på väg till Eskilstuna men efter att ha studerat vädret så ställde vi om GPSn hitRead more
Kvällsmat

Det är lite lyx att kunna äta gratinerad hummer med vitlöks och persiljesmör när man fricampar
Vildmarksbrunch

Efter en paddeltur smakar det bra med ägg, bacon och glödhoppor
Halla naturreservat

Härlig vandring. Ca 2,5 km