• Gili Meno

4 de maio, Indonésia ⋅ ☀️ 30 °C

Hüt hanni zum erste mol eh Tauchgang inkl. Skillsrepetition im Pool, Briefing und Debriefing chönne elläi leite und das bi optimale Bedingige. Für öbbe 5 minute hämmr zimli starki strömige gha, de räst vim tauchgabg praktisch keini und eh sichtwiiti vo öbbe 25 meter. Am Morgä hanni wiedermol bineme Introduction Tauchgabg chönne assistiere und mir sin wieder mol an unseri konditionelle und vorallem närvliche Gränze gstosse. Zobe hanni denn wieder pünktlich zum Sunneuntergang eh Spaziergang gmacht und ineme Restaurant am Strand eh Jamu (indonesischs "Elixir" us früschem Ingwer, Kurkuma, Tamarinde, Pfäffer, Zimt und Pandanblätter) und eh Portion Edamame gnossä. Ufem häiwäg hanni wie so oft wieder mol öbber ahtroffe und de ganz wäg gschwätzt bis mr bi mim Lieblingsrestaurant glandet sin, woni denn no Satay Ayam gässe ha. Ah und da ich hüt mi 100ste Tauchgang erreicht ha, wirdi die neggste täg mol no eh blute tauchgang müesse mache 🙈also falls irgendöbber will cho luege ,dir wüsset wo dr mi findet😂Leia mais