May 8 in Indonesia ⋅ ⛅ 30 °C
Da mini Instruktorin und ihre Fründ wo au Instruktor isch, nach Abschluss vo minere Usbildig d Tauchschuel wärde verloh hämmr momentan neui Instruktorkanditate womr chli ihblick in alltag gän. IchRead more
Gili Trawangan
May 9 in Indonesia ⋅ ⛅ 29 °C
Hüt hanni eh Sunneufgangstauchgang gmacht anemee Tauchspot woni nonie gsi bi siiti do bi. Es isch soooo wunderschön gsi, so viel tolli Sache gseh, so viel schöni Koralle und allgemein eifach ehRead more
May 10 in Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C
Hüt morgä hanni wieder dörfe eh tauchgang leite mit allem drum und dra, wieder mit minere instruktorin und em neue instruktor kanditat. Ha hüt nomol öbbis neus chönne lehre und zwar ehRead more
Gili meno& air
May 11 in Indonesia ⋅ ⛅ 30 °C
Am morgä hanni ändlich mis Deepdiving zertifikat chönne beände miteme 40 meter tauchgang. Da mir momentan zimli wenig chundä hän, het mini istruktorin und ihre fründ hüt churzfristig freiRead more
Gili Meno
May 12 in Indonesia ⋅ ☁️ 30 °C
Hüt hanni 2 tauchgäng mit Fakechundä gha 😅 mini liebe Mitarbeiter und Instruktore hän hüt de tag ohni chundschaft usgnutzt zum närvigi Chundä spiele. Nachdäm denn alli mol mindestens 2 molRead more
May 13 in Indonesia ⋅ ⛅ 30 °C
Hüt het unsere Coral Restoration Teil vom Kurs ahgfange. Da mir am morgä im Tauchcenter Theorie plant hän und für das unseri Rueh hän welle hämmr uns hüt erst uf die 9.30 troffe (da denn sRead more
May 14 in Indonesia ⋅ ⛅ 28 °C
Langsam wirds ziit dassi do mol.eh neue ort als standort cha uswähle als gili meno😂. Neinei ich gniess mini Ziit mit de Koralle grad sehr, isch cool wieder viel neus z lehre und durch das widrRead more
May 16 in Indonesia ⋅ 🌧 29 °C
Hüt hämmr uns uf die "schwierige" Koralle konzentriert. Sie sin wirkli schwierig😅. Isch krass wie schnäll die Tauchgäng ummegönn wenn meh sich uf so öbbis fokussiert und rächt cool z gsehRead more
May 18 in Indonesia ⋅ ☁️ 27 °C
Hüt hämmr ändlich ahgfange mit koralle pflanze und das mit wunderschöner sichr ufe rinjani. Ganz vergässe wie sehr ichs vermisst ha in soneme projäkt z schaffe. Ufem erste Tauchgang hämmrRead more
May 19 in Indonesia ⋅ 🌧 29 °C
Hüt hämmr neui "reefstars" gmacht, da mir io gester 3 stück verbrucht hän zum pflanze. Nacheme schöne tauchgang am morgä womr uns chli ufd "feinde" vo de koralle konzentriert hän und somit emRead more
May 20 in Indonesia ⋅ 🌙 29 °C
Viel tauche isch hüt ahgseit gsi. Mir hän 2 tauchgäng a 90 minute gha, bim erste hämmr nomol eh "reefstar" bepflanzt (das mol unterwasser) und bim zweite hämmr denn alli strukture putzt (mitemRead more
May 21 in Indonesia ⋅ ☀️ 30 °C
Nochere schöne morgejoggrundi inklusiv iiskaffi bini hüt zum zweitletzte mol ind tauchschuel gloffä. Mir hän eigentlich vor gha nachere churze theorielektion nomol zu unserem restoration projäktRead more
Nusa penida
May 25 in Indonesia ⋅ ⛅ 29 °C
Die letzte täg hannis chli vernochlässigt wuch ufem laufende z halte. Ha eh letzte tauchgang gnosse, denn hanni mi Schnorcheltest gha was heisst dassi jetzt offizell eh divemaster bi. Denoch hanniRead more