• Dovne dage i Tangalle

Jan 9–12 in Sri Lanka ⋅ ☀️ 31 °C

Torsdag ankom vi til det lille strandparadis, Tangalle, hvor vi er kommet helt ned i tempo og bare har daset ved poolen og på stranden, fået lækker mad og fulgt med i landsbyens dagligdag, som mest går med at sætte net ud fra stranden og så trække det ind igen - med alles hjælp - og holde en hurtig fiskeauktion på stranden.

Ungerne har fået øvet deres udspring i poolen og det lykkedes at få dem lokket ud i bølgerne - en disciplin de ellers ikke er helt tossede med, men det viste sig jo at være ret så sjovt 🤩

Første morgen her viste hotellets personale os en stor krokodille, som svømmede rundt i selvsamme hav! Dog langt fra stranden 😉 Historien går på, at det er en blind ferskvandskrokodille, som har fået forvildet sig ud i havet og nu ikke kan finde sin flod igen! Fiskerne har prøvet at få den i den rigtige retning, men der er ikke lykkedes endnu…

Når vi nu ikke kunne bade på stranden, så kunne vi istedet for bruge den til massage. Vi fik begge, i skyggen af palmerne og en aflagt plade fra en container, en times massage på stranden til lyden af bølgerne😀

Vi nåede også en middag med Lene, Tony, Travis og Marvin i surfer-byen Weligama, inden de forlader Sri Lanka og rejser videre på deres tur. Så dejligt lige at ses, vende oplevelserne i Sri Lanka og ønske “bon voyage” 🥰

I aften håber vi (måske mest mig 😉) på en smuk solnedgang og nyfanget hummer til middag med fødderne plantet i sandet 🙏🏼 Og i morgen går turen videre til en endnu en strandby, Ahangama lidt længere vestpå.

//Maria