FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Maria SteensgaardJosefine SteensgaardBrian SteensgaardSteensgaard 2025
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 24
    • понедельник, 20 января 2025 г., 11:00
    • 🌬 20 °C
    • Высота: 18 м
    • Новая ЗеландияLion Rock36°56’43” S  174°27’54” E
    132💗1

Sort sand og vandfald i Piha

20 января, Новая Зеландия ⋅ 🌬 20 °C

Vi har haft en uforskammet dejlig dag her i Auckland! Den har budt på alt godt for krop og sjæl - startende med vores første road trip i kæmpe-bilen gennem Waitakere Ranges ud til stranden Piha med det sorte sand. Som jeg husker det, var det her Tony tog Lene og mig med ud for at lære at surfe 🤙🏻 (hvilket jeg aldrig formåede - fik mest bare litervis af vand i næsen 😂) og vandet var også fyldt med surfere, som lå og ventede på den perfekte bølge. Det var store bølger og samtidig fralandsvind, så sandet fløj hen ad stranden og bølgetoppene blev væltet bagover. Det sorte sand var så lækkert varmt, at man fik lyst til at rulle sig i det 😄

Vi tog også en gåtur til vandfaldet Kitekite og kan konstatere, at børnene ikke deler vores begejstring for vandfald. De kan faktisk ikke rigtig se formålet med at gå bare for at se på vand, der løber 🤨 Det må vi nok arbejde lidt på, for det bliver vist ikke det sidste 😅 De mener det virkelig hernede, når de siger, at de værner om deres natur, så for at komme ind på stien til vandfaldet skulle man først igennem en sluse, hvor man fik vasket og desinficeret sine sko.

Efter sen frokost med udsigt over Waitakere Ranges (og de bedste burgere, vi længe har fået! Stor anbefaling til The Olive Kitchen i Titirangi, hvis man skulle komme på de kanter 😜), nåede vi en gang træning, badning og sauna for hele familien på hotellet, inden vi hentede dumplings og hyggede med en filmaften i lejligheden (som ligger på 17. sal i bygningen på de sidste to billeder) - sådan en aften har vi ikke haft siden engang før jul 😉

//Maria

Maria Steensgaard

Путешественник💕

20.01.2025Ответить
    Lis Steensgaard

ПутешественникDet ser nu ud til at de to hygger sig selv om de brokker sig lidt ( det skal de )

20.01.2025ОтветитьПереводить
    Еще 9 комментариев