Efter en gang morgentræning og -svømning på hotellet, var vi så heldige, at vi lige kunne nå at mødes med Scotty endnu en gang til lækker frokost 😍 Vi fik også shoppet lidt småting i en musik- og boghandel, som smeltede Josefines K-pop-hjerte og også havde noget for os andre tre 😄), inden vi tog elevatoren op til 60. etage (= 220 meter 🫣) for at se udsigten over Auckland. Børnene fandt vores hotel deroppefra og jeg røg endnu en tur ned i fortiden, da jeg kunne se både min første og anden bolig hernede fra tårnet 😉
Og så var det tid til endnu et hjerteligt gensyn med sødeste Shelley, en anden kollega fra Handelskontoret, og hendes danske mand, Stig, som diskede op med lammesteg og grillpølser 😋 Det var virkelig dejligt at se dem igen efter så mange år og børnene nød også lidt hjemlig hygge.
Til sidst lidt aftenbilleder fra vores hotellejlighed, som vi sagtens kunne blive i en måned endnu! Skønt med et køkken og en stue (selvom vi ikke har været ret meget hjemme 😄) - og Josefine har virkelig nydt at have sit eget værelse for en stund 😉 Men onsdag går turen videre til nye eventyr længere østpå - i Whitianga på Coromandel-halvøen 🤩Read more
TravelerNemlig 😉
TravelerMåske