FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • Josefine SteensgaardMaria SteensgaardBrian SteensgaardSteensgaard 2025
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 29
    • Saturday, January 25, 2025 at 2:00 PM
    • ☁️ 22 °C
    • Altitude: 299 m
    • New ZealandRedwood Grove38°9’37” S  176°15’29” E

Kiwi

January 25 in New Zealand ⋅ ☁️ 22 °C

I dag var vi på en Kiwi udklækningssted hvor at de lærte os om en masse ting om Kiwier der er fx. 5 slags Kiwier Brown Kiwi,Great Spotted Kiwi,Little Spotted,Tokoeka og Rowi Kiwis. Vi lærte at ude i det vilde ville de højest leve i op til 1 måned(kun😢) Fordi deres største fjender er Skov grise og Pungrotter.Til sidst Fik vi lov til at se 6 levende Kiwier og 2 af dem var 1 en dag gammel og en 2 uger gammel kiwi og det er der ikke særligt meget chance for så vi var meget heldige.de var virkelig cute

-Josefine

See translation
    Maria Elmvang

TravelerHvor er det henne? Det kunne jeg måske godt finde på at køre forbi næste måned, hvis det ligger i nærheden af vores rute 😁

Brian Steensgaard

TravelerDet ligger lige ved Rotorua - måske 10 min derfra :)

Maria Elmvang

TravelerPerfekt! Vi skal også til Rotorua. Googlede lige - er det The National Kiwi Hatchery?

Brian Steensgaard

Travelerhttps://www.nationalkiwihatchery.org.nz. Det var ret fint. Vi så et par i levende live 😛

Maria Elmvang

TravelerÅh hvor godt!! Det er en fed oplevelse. Jeg har været forbi Otorohanga Kiwi House engang i tidernes morgen, og det er vist lidt det samme. Jeg nyder virkelig at følge med i jeres oplevelser!

Brian Steensgaard

TravelerFedt - det er hyggeligt, at der er nogen, som gider :)

2 more comments
    9 likes