FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Maria SteensgaardJosefine SteensgaardBrian SteensgaardSteensgaard 2025
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 53–59
    • 18 февраля 2025 г., 09:00 - 24 февраля 2025 г.
    • 6 ночей
    • ☁️ 18 °C
    • Высота: Уровень моря
    • АвстралияBondi Beach33°53’28” S  151°16’41” E
    Tre søde drenge og ren gensynsglæde
    Spændte typer på vej til fam. Hylleberg🤩2Fødselsdagsbarn 🫶🏼Bondi Beach21Iceberg Swimming PoolSkønneste udsigt fra Mette og Sørens hus1Hygge i stuen 💕Også pænt om aftenen 🫠

💕Gensyn 💕 og fødselsdag🇩🇰 i Sydney

18–24 февр., Австралия ⋅ ☁️ 18 °C

Mandag ankom vi til Sydney med maverne fulde af sommerfugle, for nu skulle vi endelig gense Mette, Søren, Luna og Emil, som vi ikke har set siden juli 😍 Åh, hvor var det dejligt at få ægte, levende krammere!! Og som en bonus var Lene, Tony og drengene derhjemme, da vi ankom - yaaaayyy!!!

Inden sengetid nåede vi lige lidt catch-up og forberedelser til en stor dag tirsdag - nemlig Lunas 12 års fødselsdag 🥳

Tirsdag morgen startede med morgensang og fejring, inden vi tog turen til Bondi sammen med Søren. Bølgerne var GIGANTISKE, så det var mest de to badejern, der var i vandet, mens vi andre tre så på 😉 Efter frokost gik vi turen langs Bondi, forbi den ikoniske Iceberg Pool og op til pynten for at se udsigten 🤩

Eftermiddagen blev brugt på et dyp i familien Hyllebergs pool og dagen sluttede med mere fødselsdagsfejring på den lokale Sushi Train - det bliver vi aldrig trætte af 😋

Simpelthen så dejligt at se den lille familie og deres fuldstændigt vidunderlige sted her i Sydney 💕💕💕

//Maria

Посмотреть перевод
    Maria Elmvang

ПутешественникGensyn er nu fantastisk!! 🥰🥰

18.02.2025ОтветитьПереводить
    Anne Nielsen

ПутешественникHvor ser det skønt ud🥰 hils dem alle😊 og kæmpe tillykke til Luna🇩🇰❤️

18.02.2025ОтветитьПереводить
    Maria Steensgaard