• Sightseeing i Sydney

19 Şubat, Avustralya ⋅ ☁️ 24 °C

Onsdag havde vi en skøn dag med sightseeing i Sydney! Vi tog færgen direkte fra Mosman Bay, hvor Mette og Søren bor, til Circular Quay med den mest fantastiske udsigt til Operahuset, broen og skyskraberne.

Vi besøgte Operahuset, som sjovt nok ser helt anderledes ud tæt på. De store buer er opbygget af små fliser i forskellige farver, som man ikke lægger mærke til på afstand. Vi vidste heller ikke, at formerne er inspireret af forskellige snit af en kugle.

Vi valgte den absolut mest turistede frokost og spiste lige under Operahuset med udsigt over vandet 😉 Men maden var superlækker og det betød, at Oliver efter 1,5 måneds ventetid fik sin længde ønskede Onigiri - han var lykkelig😋

Vi besluttede os for at besøge Sydney Maritime Mu(sea)um. På vejen kom vi forbi baren Slip Inn, som havde det danske flag oppe - det var nemlig dér Frederik og Mary mødte hinanden under OL i Sydney i 2000.

Sydney Maritime Museum var en rigtig god oplevelse, hvor vi både var nede i en ubåd og inde i et krigsskib. Specielt ubåden var spændende, og vi prøvede både at ligge i deres køjer og bruge deres toilet. Måske meget godt, at Brian aldrig har drømt om at arbejde på en ubåd 🤣 og selvfølgelig måtte ungerne lige lave lidt LEGO 😉 Derudover så vi den flotteste fotoudstilling med billeder af dyrene i havet - virkelig imponerende!

Vi tog færgen retur til Mosman, hvor Emil stod klar og vinkede til os fra altanen 😍 Aftenen bød på Sørens hjemmelavede mexi-mad og endnu den smukkeste aftenhimmel over Sydney 🫠

//Maria og Brian
    Okumaya devam et