• Gensyn med Lene og Tony i Blacksmiths

20 Şubat, Avustralya ⋅ ☁️ 21 °C

Lene og Tony er nået til den del af deres rejse, hvor de skal rejse rundt i Australien i autocamper, og lykken ville, at vi kunne nå at mødes på en campingplads ved Blacksmiths Beach. På vej derop mødte vi dem på motorvejen til stor glæde og overraskelse🤪

Vi spiste frokost sammen og selvom vejret indtil frokost ikke havde været ret godt, så gik vi en tur bagefter og heldigvis klarede det op undervejs. De fleste af børnene blev skyllet i ‘Grannies Pool’ og på Blacksmiths Beach. På stranden mødte vi en flok børn, som var i gang med pendanten til vores førstehjælpskursus - livredderkursus ved vandet, som de gik til en gang om ugen hele sommersæsonen.

Vi gik videre hjem, fordi Oliver og jeg havde en vigtig aftale kl. 18.00, som er kl. 8.00 dansk tid. Vi havde nemlig en aftale med Olivers lærer Lars om, at Oliver skulle hilse på klassen over Teams og fortælle lidt om, hvad han har oplevet og klassen kunne give en update på, hvad de har lavet. Oliver elskede det - og der blev hurtigt en par guest-stars i form af Josefine, Travis og Marvin. Det var skønt at hilse på vennerne i Danmark. Oliver havde valgt at fortælle, at han har lært at køre tuktuk, at vi har set to hvaler og en masse delfiner og om vores tur i en jetboat.

Da vi var færdige med mødet var der forberedt den skønneste middag og vi havde en skøn aften i dejligt selskab. Og nu er det jo nok sidste gang vi kommer til at løbe ind i Lene og Tony på denne tur😢 Godt vi mødes på Bryggen igen til april 😍

Da mørket faldt på kørte vi videre til hotellet Mercure i Charlestown. Vi er flere, som har savnet en morgenbuffet😜

//Brian
    Okumaya devam et