• K-Pop og første indtryk af Seoul

3 Mac, Korea Selatan ⋅ ☁️ 5 °C

Vi ankom til Incheon Lufthavn mandag eftermiddag og efter køreturen ind til vores hotel i Seoul kunne Josefine hurtigt konstatere, at hendes udvalgte K-pop-butik kun lå en kort gåtur væk. Så vi begav os afsted og inden længe kunne vi konstatere, at vi nu for alvor er kommet på udebane! Mange skilte er på engelsk, men Google Maps kan ikke bruges, og der er også masser af steder, hvor tingene kun står på koreansk. Heldigvis har vi jo vores egen ekspert med, så der er hjælp at hente og alt er trygt og godt 🙏🏼

Butikken havde præcis de albums, som Josefine har sparet op til, så lykken var stor og sagerne blev forsigtigt pakket ud med rystende hænder 😉

Og så begav vi os afsted i området omkring Myeongdong Night Market, som kommer til live, når mørket falder på. Her kan man få alt, hvad hjertet begærer - selv hundehvalpe og kattekillinger 🥺 Det var ret sjovt at gå på opdagelse, ikke mindst for minutnudel-fan nr. 1, Ollie 😃

Vi fandt tilfældigt en restaurant med årevis af Michelin-skilte på væggen og tre retter på menuen til 50 kr. stykket - og det smagte fantastisk!! Slet ikke nogen dum start på Korea-eventyret 😍
    Baca lagi