- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Day 83
- Thursday, March 20, 2025 at 12:00 PM
- ☀️ 11 °C
- Altitude: 60 m
JapanSeibu Shinjuku Eki35°41’46” N 139°42’3” E
Ninjaer, J-pop og jagten på Nintendo

Torsdag var en dag, Ollie havde glædet sig RIGTIG meget til! Vi havde nemlig booket os ind til en Ninja Experience, hvor vi kunne få trænet vores Ninja skills og prøve ægte katana’er (sværd), kunai’er (knive) og shurikan’er (kastestjerner). Vi var os fire og tre andre ret dedikerede gutter, og vi blev undervist af en japaner, som kunne de forskellige teknikker og også lærte os om forskellen på Ninja’er (spioner) og Samurai’er (soldater). Ollie havde det fedt 🥷🏻 og vi andre prøvede ihærdigt at følge med - jeg fik endda et “Ninja mama strong - Ninja mama scary” med fra instruktøren. Det har vi grinet meget over 😂
Efter udnævnelsen som Ninjaer gik vi langs de små gader i Shinjuku til den kæmpe skyskraber Tokyu Kabukicho Tower, som rummer 9 etager med alverdens underholdning, bl.a. livemusik (her fik vi fornøjelsen af en J-pop-gruppe bestående af fem dansende og syngende fyre, som man kunne lade sig underholde af, mens man indtog sin frokost), biografer, sauna, teater og capsule machines! Vi havde lovet børnene, at de hver især kunne få lidt mønter til maskinerne og heldigvis fik de begge drejet sig til nogle af de ting, som de håbede på. Vi fik også taget en tromme-dyst (som jeg stolt kan sige, at jeg vandt 😇😝). Vi tog også elevatoren op til observationsdækket på 18. etage, hvor man virkelig kunne fornemme hvor uendeligt stor en by med næsten 40 mio. indbyggere er 😱
Til frokost fandt vi os et lille ramen-sted, hvor vi bestilte fra en maskine med kun japansk menu, satte os pænt i baren og ventede spændt. Vi fik nogenlunde, hvad vi troede vi bestilte 🤪 og det var lækkert!!
Derefter gik turen med metroen fra Shinjuku til Shibuya i jagten på Nintendo-butikken. Bare det at finde den rigtige indgang til stationen var en udflugt i sig selv 😝 Men det lykkedes at få købt billetter og komme på det rette tog fra hvad der efter sigende er verdens mest travle station med over 3,6 mio. passagerer om dagen 😱
Vel ankommet i Shibuya-bydelen fik vi set det, der kaldes verdens mest travle kryds, hvilket er blevet til en god forretning for de omkringliggende caféer, hvor man kan købe sig til en plads med fotomulighed i en time 🙃 Vi prøvede at snige os til et billede fra rulletrappen.
Vi fandt Nintendo, men desværre ikke det spil, som Ollie var på jagt efter. Så vi så os lidt mere omkring, indtil vi var helt brugt op af mængden af mennesker! Hjemme ved hotellet gik Brian og jeg i et lokalt supermarked efter aftensmad, så vi kunne tage en stille aften i lejligheden, og kontrasten fra de vanvittige travle gade til små hyggelige, stille, og nærmest bilfri områder er ret fascinerende.Read more
Traveler
Josefine, var det en kjole for dig?
Traveler
Det er vist lige dig Oliver.🥰
TravelerSeje Ninja 🥷 - hvor oplever i bare mange spændende ting 🥰
Og de vinkede til os😎