• Samuraier og kunst i Kanazawa

April 1 in Japan ⋅ ☁️ 10 °C

Tirsdag regnede det lidt her i Kanazawa, så vi blev enige om at lave nogle af de ting på ønskelisten, som foregik indendørs.

Vi startede dagen med at proppe os med brød i et fransk bageri - mums 🤤 Godt mætte gik vi på endnu en bogjagt og var heldige at finde et par engelske manga’er til Ollie og et K-pop-blad til Juzz 👌🏼 Derefter smuttede vi igennem Omicho Market (hvor sælgerne vist var blevet træt af turister, der tager billeder af deres krabber, men ikke køber noget, så der var fotoforbud flere steder), og videre mod samurai-bydelen Nagamachi, som efter sigende er én af de mest velbevarede. Vi kunne komme ind i et af husene og se rummene, de fantastisk smukke haver og også nogle artefakter som
    dragter, sværd, spyd, mønter, en kimono og en håndvarmer (kan 100 % relatere - sådan én har man brug for 😉).

Derefter gik turen videre til 21st Century Museum of Contemporary Art, som bl.a. huser et ret letgenkendeligt værk, Swimming Pool af Leandro Erlich, og ligeså genkendeligt: Colour Activity House af Olafur Eliasson. Det blev også tid til at tanke op med kaffe, jordbærkage og lidt tegnerier.

På vej hjem gik vi gennem Kanazawa Castle Garden og den fine have ved Oyama-Jinja Shrine.

Med godt 17 km tilbagelagt sluttede dagen med burgere - med Wagyu-bøf. Så gode!!!