• Day 12 - 77 km - Prvních tisíc kilometrů

August 17 in the United States ⋅ ☁️ 28 °C

Po dnešním dni mám za sebou první tisícovku kilometrů. Je to hodně nebo málo?

V porovnání s tím, co mám ještě před sebou, je to malá část cesty. Na druhou stranu jsem se během těch tisíce kilometrů už dostal do takového režimu autopilota, kdy se většina věcí postupně optimalizovala a zautomatizovala, věci mají své místo a činnosti svůj řád.

Všechny dny jsou v podstatě stejné. Ráno vstát, hygiena, uložit věci do brašen, sbalit stan, všechno naložit na kolo a vyrazit. Pokud vím, že v rozumné vzdálenosti bude někde benzínka, tak ani nesnídám a vyrážím na cestu. U nejbližší pumpy kafe, koláč, pizzu nebo burger, podle nabídky, nějakou kolu a ionťák v množství podle počasí. Vím, že výživový poradce by asi měl výhrady, ale tak moc vybírat si zase nemůžete. Šlapání dál zhruba do doby oběda, malá pauza na odpočinek a něco studeného sním z vlastních zásob (fazole, tuňák nebo jiné rybičky, tyčinka, ...) a odpoledne nebo k večeru dojezd do cíle. Samozřejmě každá benzínka podél cesty je vítaná příležitost k doplnění tekutin.

Po dojezdu pak v opačném sledu ranní činnosti, uvařit večeři, napsat pár řádků a jít spát.

Pokud se cítím víc unavený nebo se chci trochu rozmazlit, tak pokud je možnost spát v motelu, využiju toho.

No a mezi ránem a večerem se kochám 😄 a sbírám zážitky 🫣.

Prostě takový jednoduchý a nenáročný tříměsíční program 🤗

Ivo.