• Entdecke vo witeri Highlights

May 8 in Indonesia ⋅ 🌙 28 °C

Hüd heissts früh ufstoh denn mir wei de Sunneufgang uf dr Padar Island erlebe. Am 05:00 Uhr isch abfahrt mit em Dingi und denn warte 800 Stägetritt uf eus. S frühe Ufstoh und Ufstiege wir mit me schöne Usblick belohnt, s einzige wo biz stört sind die viele, andere Touriste.
    Zrug uf em Boot wärde mir wieder mol vom Kuchiteam mit me leckere Zmorge verwöhnt.
    Aschliessend gots witer zum Pink Beach. Ufgrund vo wisse und rote Korallestückli vo dr Sand ergäbe, würkt de Strand Pink. Do hei mir biz zit zum Bade und Schnorchle, bevors witer zim Manta Point god.
    Leider hei mir hüd kei Glück und es sin kei Mantas vor Ort, defür gseh mir e Stingray und e Schildkro, sowir vieli, bunti Fisch und Koralle.
    Nach usgiebigem Schnorchle gpts wirer an Ankerplatz für d Nacht. Au do chöne mir nomol schnorchle und gseh wieder vieles, unteranderem au 3 Eagelrays. D Unterwasserwält isch beidruckend.
    Für de hüttig Obe gots an Land und mir wärde am Strand vo de Crew verwöhnt.
    Au früsche mir euse Bollywood und Flores Tanz nomol uf und gniesse de letschti Obe im Komodo Nationalpark unter me unglaubliche Sternehimmel.