Nairobi nach Diani Beach
13 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 25 °C
Mit 2 h Verspötig und ere langsame Passkontrolle bi ich guet in Nairobi a cho. Die ersti Nacht verbring ich in Nairobi um, am negste Tag, de Zug nach Mombasa chöne ne.
Am 8i am Morge fahrt drЧитать далее
Mami Wata
14 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☀️ 26 °C
S Mami Wata isch mis Dehei für die negste knapp 2 Wuche.
Es isch total härzig.
Ich mues mi eifach no biz dra gwöhne ellei do z si und mi dehei fühle.
Ich wird vo de Grace und em Erik umsorgt, wasЧитать далее
Diani Beach und Sand Island
15 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☀️ 24 °C
Mit em Ngalawa, emene traditionelle Segelboot, gots hüd zur Sand Island go Schnorchle. D Sand Island isch e Sandbank wo bi Ebbe zum vorschin chunt. Direkt dört hets au paar Koralle zum Schnorchle. SЧитать далее
Wer hat die Kokosnuss?
15 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☀️ 29 °C
Ellei isch me nie in Diani Beach
Diving the Crab
16 сентября 2024 г., Кения ⋅ ⛅ 26 °C
Nach dem ich gest e chline Refresh gmacht ha, gots hüd sit langem mol wieder go Tauche. Genau vor 10 Johr isch mini Advanced Diver License gstellt worde. Zu mid Jubiläum wärde mir uf em Wäg zumЧитать далее
Pallet Cafe 🤩
19 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☀️ 27 °C
Nach 3 Täg Tauche, isch hüd mol wieder e freie Tag. Ich start de Tag mit me Strand-Spatziergang vo 1.5 h und End bim Palette Café. E wunderbars Plätzli. 🤩
S schöne an dem Café isch au, dassЧитать далее
Unterwasserwelt 🐢🐠🐙🐚🪸
20 сентября 2024 г., Кения ⋅ ⛅ 26 °C
Hüd isch wieder Tauche uf em Programm gsi.
Mir hei wieder viel spannendes entdeckt. Ich bi e richtige Fan vo de kleine Nudibranch. ☺️
Zrug cho sind mr bi Low Tide und euse Skipper het Eus imЧитать далее
Ocean Lover 💙
21 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 27 °C
Hüd gots zum letste mol z Kenya go Tauche. Nach dem am frühe Morge no sehr rägnerisch gsi isch, isch es no rächt bedeckt.
Uf em Boot sind wieder die 3 andere Schwizer, 2 wo e SchnuppertauchgangЧитать далее
Paradies
24 сентября 2024 г., Кения ⋅ ⛅ 27 °C
Au wenn mir do mit dr Sunne und nid nach dr Zit läbä und au nid sehr viel mache, gön d Täg glich gschwind verbi. Das Paradies do hei mir die letste Täg gemeinsam no chöne gniesse und ich ha imЧитать далее
Tsavo East
25 сентября 2024 г., Кения ⋅ ⛅ 27 °C
Nach de wunderbare Täg am Meer, wechslet hüd d Landschaft und d Tier (abgseh vo de Affe).
Mir wärde am 7i in Diani abgholt und fahre in Tsavo East, wo eusi Safari starter.
Vom Gate bis zu euserЧитать далее
Tsavo East Afternoon
25 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 31 °C
Am 4i gots uf de Negsti Gamedrive. Mir dörfe d Klassiker wie; Zebra, Elefante, Giraffe gseh aber au neui Sache entdecke. Zum Bispiel; Dig Dig (ich bi richtig verliebt ind die kleine), sie gsehn usЧитать далее
Tsavo West
26 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 18 °C
De zweit Tag starte mir wieder am 7i. Euse Gamedrive führt nomol durch e Teil vom Tsavo East, d Landschaft isch sehr unterschiedlich. Mir dörfe wieder so viel entdecke, s Highlight isch wohl eЧитать далее
Kilaguni Serena Lodge - Tsavo West
26 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 31 °C
De Spiesssale isch wie e Terrasse mit ere wunderbare Ussicht in d Landschaft und uf s Wasserloch. Chum sind mir a cho, startet s rege Triebe am Wasserloch. Die ersti, riesigi Härde WasserbüffelЧитать далее
Tsavo nach Amboseli
27 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 20 °C
Nach dem mir hüd Morge eusi tolli Lodge verlo hei, gots mit me chline Gamedrive zum Mzima Spring. Das isch de Ort, wo s Wasser vom Kilimanjaro s erste mol unter dr Erde füre chunt und sich e chliniЧитать далее
Amboseli Afternoon
27 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 29 °C
De ersti Game Drive im Amboseli zeigt eus wieder ganz e anderi Landschaft und wieder e grossi Vielfallt an Tier. D Usbüti mit 10 Löwe isch scho sehr idrücklich und vor em Sunneuntergang lost sichЧитать далее
Amboseli
28 сентября 2024 г., Кения ⋅ ⛅ 16 °C
Am Morge zeigt sich de Kilimanjaro ganz klar in siner ganze Grössi.
Hüd verbringe mir de ganzi Tag im Amboseli. Nach em Frühstück gots direkt los.
De Park isch sehr vielsitig. Bim Igang eherЧитать далее
Elefanten im Amboseli
28 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☀️ 32 °C
Direkt bim Igang erwartet eus die ersti Herde Elefante mit em Kilimanjaro im Hintergrund.
Mir sehn viel Herde Elefante, wo immer wieder idrücklich sind. Grad die chline sind eifach mega härzig undЧитать далее
Lake Naivasha
29 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 18 °C
Hüd hei mir e längeri Fahrt vor Eus. Vom Amboseli gots zum Lake Naivasha.
Wo mir denn de See erreicht hei, zieh dunkli Wolke uf. Das gsehn mir aber erst, wo mir scho uf em Boot si, natürlich ohniЧитать далее
Lake Nakuru
30 сентября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 19 °C
Vom lake Naivasha gots hüd an Lake Nakuru. Das isch de zweit kleinst Nationalpark in Kenya. Uf Grund vo dr Grössi hets do au keini Elefante.
De Park isch aber bekannt für die wisse-und schwarzeЧитать далее
Lake Nakuru nach Masai Mara
1 октября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 15 °C
Bevor mir de Wäg richtig Masai Mara starte, gots nomol ca 2h uf e Gamedrive am Lake Nakuru.
Dr Wäg zum Masai Mara erinneret biz an Madagaskar.
Paar Strosse-Abschnitt löhn Erinnerige uf cho und auЧитать далее
Masai Mara 🦁🦓🐘🐆🦒🐒🐃
2 октября 2024 г., Кения ⋅ ⛅ 22 °C
Hüd gots no eimol uf e Tages-Gamedrive in Masai Mara. Damit mir viel Zit hei, starte mir am 6:30 und nämä Picknick mit.
Mir starte mit einige Klassiker, gsehn e Pumba mit vier Junge, e RudelЧитать далее
Massai Mara Raubkatzen
2 октября 2024 г., Кения ⋅ ⛅ 24 °C
Mir entdecke in dr Färni einigi Autos, immer es Zeiche, dass was speziellers los isch. Also gots Offroad in die richtig. Definitiv es Highlight, denn vor eus e richtig imposante Löwe, wie us emЧитать далее
Brandy Bus Nairobi
3 октября 2024 г., Кения ⋅ ☁️ 23 °C
Nach de idrückliche Täg uf Safari sind mir zrug in Nairobi und hei zum Abschluss the Brandy Bus gemietet.
E mega cool umabaute Bus und ich bi verliebt in die viele hübsche Details und de schöniЧитать далее