• Kalundborgtræningslejr - dag 2: 100 km

May 10 in Denmark ⋅ ☁️ 14 °C

Efter en lang dag på cyklen igår var jeg spændt på, hvordan kroppen ville reagere på skulle igang igen. Derudover blev det lidt sent lørdag aften med alt hvad der inkluderer. Overraskende nok, så havde benene det fint, og det gik rigtig godt.

Vi holdt pause ved Gørlev Kirke (26 km. ), Dianalund Station (50 km. ) og Jerslev Stilladser(81 km.). Jerslev Stilladser har stillet det hele store kolde bord op med både kage og sodavand. Det virkelig dejligt at komme til, når man har cyklet 81 km :)

Turen startede med lidt gråvejr - men det blev stille og rolig bedre. Jeg tror, at vi mærkede tre dråber vand - og til sidst var det det skønneste solskin. Endnu en dejlig tur på cyklen :)

Højdepunktet på turen var, da vi kørte forbi en mand i et busskur - han så lidt slidt ud, og sad med en stor hund. Da vi kom forbi (altså 50 mand i samlet flok i gult tøj og på gule cykler), så råber han alt hvad han kan efter os: "I er fandme dårlige til at køre på cykel!". Det reddede store dele af min tur :)