• Brian Steensgaard
Gjeldende
  • Brian Steensgaard

Turen går til Paris på cykel

Jeg skal cykle til Paris med Team Rynkeby Østsjælland.
Jeg glæder mig til at gøre noget godt for andre imens man gør noget godt for sig selv - eksempelvis lære at cykle, tabe sig lidt og blive en del af et unikt fællesskab.
  • Salg af julekalendere i Fields

30. november 2025, Danmark ⋅ ☁️ 8 °C

Hvert år laver Team Rynkeby en kalender, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden.

Vi har alle fået udleveret 70 kalendere, som vi skal sælge. Jeg har fået solgt en del igennem venner og bekendte, min gamle kollega og nuværende cykelmakker har hjulpet med at sælge nogle af dem og nu manglede jeg lige at sælge 35 stk.

Så sammen med et andre gode Team Rynkeby kollegaer og min trofaste partner in crime - min søn Oliver - skulle jeg have solgt de sidste 35 kalendere.

Det tog vist 2½ - 3 timer - og der var god stemning hele vejen igen, og nu kan vi holde resten af søndagen fri med en god fornemmelse i mavnen.

• Holdmøde :)

26. november 2025, Danmark ⋅ ☁️ 2 °C

Et holdmøde med stor tilslutning og kage :)

Vi gjorde status på sponsor-arbejde og salg af julekalendere.

Derudover fortalte Marianne fra Børnecancerfonden en gribende oplæg omkring deres arbejde - og hvad penge fra Team Rynkeby går til. Vi fik et indblik i, hvilke projekter det konkret er vi hjælper med. Vi så en del videoer, og man skal være en hårdnegl, hvis man ikke fældede en tåre over de små børn, som vi hjælper via donationerne. Det gav kun endnu mere blod på tanden for at få samlet nogle penge sammen - de gør en forskel på helt små børn og deres familier, som er en meget svær situation.

Vi fik også at vide, at vores cykler nok kommer i starten af januar.

Sidst men ikke mindst, så fik vi information omkring de kommende spinning-hold, hvor man kan deltage for at komme i lidt bedre form inden den egentlige træning starter i marts.

• Hareskovby

1. november 2025, Danmark ⋅ ☁️ 11 °C

Endnu en træning med Team Rynkeby - og vejret var skønt :) Vi var omkring 20 - 30 ryttere af sted, og det var en skøn tur i godt vejr.

På turens højeste bakke fik vi lov til at give den gas - og det kunne mærkes både i benene, hovedet og på pulsen. Men det var skønt :)

Efter omkring 20 km holdte vi en kort pause, hvor man kunne få lidt at spise, drikke og eventuelt tisse, hvis det var nødvendigt.

De sidste kilometer gik også rigtig fint - men jeg kunne godt mærke, at jeg ikke er vandt til at sidde på en cykel, og jeg begyndte også at fryse mine fødder lidt. Ærligt - de sidste 10 km glædede jeg mig bare til at komme i mål. Jeg havde en let hovedpine.

Det gik rigtig godt - også selvom turen var lidt længere (et par kilometer) og hastigheden var noget højere.

Retur efter næsten 46,6 km., stod verdens bedste service hold klar med kage og varm kaffe :)

• Første træningstur

26. oktober 2025, Danmark ⋅ ☁️ 8 °C

Ærligt - jeg var en lille smule spændt på at skulle ud og cykle 45 km. på cykel med nogle erfarne ryttere. Kl. 10 mødtes vi 12 fra TR, som skulle cykle 45 km., incl. to bakker.

Det gik faktisk rigtig rigtig fint - efter 21 km holdt vi en kort pause, hvor man lige kunne få lidt vand og snacks og eventuelt tisse :) De to bakker blev forceret næsten ubemærket, hvilket jeg desværre kom til at sige - nu er jeg lidt bange for, hvad de finder på til næste træning.

På en strækning fik vi lov til at give den gas individuelt - og det var faktisk ret sjovt at se, hvor meget man kunne træde inden det sortnede for øjnene og man kunne små blod :)

Retur efter næsten 45 km., stod verdens bedste service hold klar med kage, varm kaffe og sodavand :)

Alt i alt en god debut på min cykelkarriere :)

Turen blev sponsoreret af Mor Lis Steensgaard, Janne Fredriksen og Berit Andersen :)

• Første holdmøde

16. september 2025, Danmark ⋅ 🌬 18 °C

Første reelle holdmøde, hvor både gamle og nye deltagere på Team Rynkeby mødte hinanden. Det var også et godt gensyn med gamle kollegaer, som eksempelvis Kenn og Peter.

Alle vi nye fik en teammakker, som har været med før, som skal guide os igennem de indledende beslutninger, som eksempelvis størrelsen af cyklen. Jeg fik Peter som teammakker, og han skal nok nå at blive rigtig træt af mig :)

Jeg kom derudover på Team Skoleløb, også med Peter, som teamleder. Det betyder, at jeg skal være med til at organisere og arrangere Skoleløbet, som foregår den 27. marts 2026.

Vi fik mulighed for at se den gule racer, så vi kunne prøve størrelse.

Jeg endte med at skulle have en 55´, og den er nu købt og betalt :)

• Reisens start
    9. september 2025