• Gina Dall'Agnese

Barcelona Temptation Festival

Lloret de Mar Lue lisää
  • Matkan aloitus
    12. huhtikuuta 2023

Vreemde figuren in het hotel

12. huhtikuuta 2023, Belgia ⋅ 🌬 9 °C

Ochtendstond heeft goud in de mond. Ik vraag me toch nog altijd af wie die spreuk verzonnen heeft. Om 6 uur opgestaan, maar niet zo shiny als dat goud. Anyway, trein naar Antwerpen genomen, trein naar Brussel, vliegtuig naar Barcelona, bus naar Lloret de Mar. En daar wachtte het Olympic Evenia Resort en een overheerlijke lunch ons op. Zooo lekker!
    Nadien ingecheckt in onze kamer met zicht op glijbanen, waar een piraat het voor ons opneemt en ons duidelijk zal beschermen. Zwaard in aanval tegen eventuele snoodaards!
    De zon lokte ons naar buiten en naar de rand van het zwembad. Op onderzoek uitgegaan in het hotel en nog vreemde figuren tegengekomen: een krokodil en een paar doodskoppen. En zelfs ge-pootje-baad! Ja, ja hoor!

• Schoeiseljacht

13. huhtikuuta 2023, Belgia ⋅ ⛅ 7 °C

Ondertussen de eerste party achter de rug, in een mooi zaaltje met hout en deco achtige versieringen, met heerlijke muziek van dj Stefanio Lima en fijne dansjes van allerhande dansers.
    Het ontbijt bracht een heel koeken-en fruitkraam en deze keer melk in alle soorten en merken.
    Na het ontbijt op schoeiseljacht gegaan, aangezien mijn voeten in alleen maar bergbottinachtige schoenen zouden smelten, in dit weer met zomerse allures. Dankzij de Zeeman zijn Kathleen en ik getooid met nieuwe, mooie sletsen. 😃

• Het pareltje van Lloret

13. huhtikuuta 2023, Belgia ⋅ ⛅ 7 °C

Nadien weer naar het strand gewandeld waar we langs de zee een mooi padje gevonden hebben, eentje waar de meeste Lloret de Mar gangers nog nooit van gehoord hebben, met vele fotoshoots van landschapppen en ons drie tot gevolg.
    Voor en na het eten weer even rustiger aan gedaan met soezen in de zon en op ons bed, zodat we in de social weer volop konden doen waarvoor we gekomen waren: dansen. 😃

• Jarig!

14. huhtikuuta 2023, Espanja ⋅ ☁️ 13 °C

Wakker worden na ons pre-party dutje met een Happy birthdayliedje in een kizomba versie! Dat had ik in die 51 jaar nog niet meegemaakt. 😀 Maar ook wel even emotioneel omdat het Engelse birth zo duidelijk verwijst naar de geboorte, veel meer dan ver-jaar-dag, en omdat het dus de eerste zonder mams was. Meteen ook al een verjaardagsberichtje van Fee ♥️ en een mooi kaartje van Sterre ♥️. En mijn kamergenotes hadden ook kaartjes en Ferrero's voorzien ♥️. De party had nog geen thema, dus dat resulteert dikwijls in zwart en bordeau tenue. 😀Lue lisää

• Nog steeds jarig!

14. huhtikuuta 2023, Espanja ⋅ ☁️ 15 °C

Gedanst tot de vroege uurtjes en dan na enkele uren slaap om 12 uur toch nog twee workshops gevolgd. Tarraxina van Papelini en urban Kiz door Jp en Stephy. Weer wat stapjes wijzer en daarna nog snel het middageten meegepikt.
    Tussendoor alle fijne verjaardagsberichtjes gelezen, zoals dat gaat op een verjaardag. De gif van Jürgen bv was geweldig: drie jazz dansende mannen in paarse pakjes. 😀
    En dan was het tijd om mijn verjaardagscadeautje van Sterre en Fee uit te testen: het topje, met invite me for a dance! 't Is niet dat ik daardoor om de haverklap gevraagd werd, maar t is wel zo dat dankzij dat T shirt topdj Sai Sai doorhad dat ik jarig was, toen ik iets stond te bestellen aan de bar, en hij daar meteen alle dansers die in de buurt stonden, optrommelde voor een verjaardagsdansje! En zo heb ik toch zo'n heel geimproviseerd, onverwacht verjaardagsdansje gehad! Zo leuk! Dank je wel, dochters!
    s Avonds was het dan tijd om de glow in the dark armbandjes boven te halen en ons in fluo te zetten. Helemaal kleurrijk dansend het nieuwe levensjaar in.

• Dansen onder de zon

15. huhtikuuta 2023, Espanja

En lap, de laatste dansdag alweer! Hoe kan het toch zo snel gaan? De zon wist het eerst niet zo goed vandaag, maar uiteindelijk heeft ze er toch voor gekozen om te blijven en kon de poolparty er al wat uitzien als een poolparty: aan het zwembad. Erin was voor iedereen toch een stapje te ver. Niemand die zich daar aan waagde. s Avonds dan de laatste party. Thema: African queen en king. Queen, dat is een makkie, dat ben ik gewoon door mijn naam, en African: aangezien er in Afrika zeker ook wel witte kledij gedragen wordt, zat ik helemaal in het thema 😉Lue lisää

Matkan lopetus
    16. huhtikuuta 2023