Vreemde figuren in het hotel

Ochtendstond heeft goud in de mond. Ik vraag me toch nog altijd af wie die spreuk verzonnen heeft. Om 6 uur opgestaan, maar niet zo shiny als dat goud. Anyway, trein naar Antwerpen genomen, trein naarBaca lagi
Op zoek naar de Mar

Later met Kathleen op zoek gegaan naar de Mar van Lloret. En via, via, via, via slechts enkele omwegen, gevonden!
's avonds weer een succulent buffet, en mysterieus dessertenbuffet met rare groeneBaca lagi
Schoeiseljacht

Ondertussen de eerste party achter de rug, in een mooi zaaltje met hout en deco achtige versieringen, met heerlijke muziek van dj Stefanio Lima en fijne dansjes van allerhande dansers.
Het ontbijtBaca lagi
Het pareltje van Lloret

Nadien weer naar het strand gewandeld waar we langs de zee een mooi padje gevonden hebben, eentje waar de meeste Lloret de Mar gangers nog nooit van gehoord hebben, met vele fotoshoots vanBaca lagi
Jarig!

Wakker worden na ons pre-party dutje met een Happy birthdayliedje in een kizomba versie! Dat had ik in die 51 jaar nog niet meegemaakt. 😀 Maar ook wel even emotioneel omdat het Engelse birth zoBaca lagi
Nog steeds jarig!

Gedanst tot de vroege uurtjes en dan na enkele uren slaap om 12 uur toch nog twee workshops gevolgd. Tarraxina van Papelini en urban Kiz door Jp en Stephy. Weer wat stapjes wijzer en daarna nog snelBaca lagi
Dansen onder de zon

En lap, de laatste dansdag alweer! Hoe kan het toch zo snel gaan? De zon wist het eerst niet zo goed vandaag, maar uiteindelijk heeft ze er toch voor gekozen om te blijven en kon de poolparty er alBaca lagi