Helsinki
May 2, 2019 in Finland ⋅ 🌧 4 °C
Nog even door Helsinki gelopen. Wel boutweer maar wel design stadje. O.a. een rotskerk, daar googelde ik op en toen was er een concert waar we nog even konden aanhaken dus nog wat belle epocheRead more
Sint Petersburg
May 1, 2019 in Russia ⋅ ☀️ 15 °C
Als je Oostenrijk binnen kachelt heb je dat je van het ene op andere moment van een heuvel- naar een berglandschap gaat. Dat heb je op de Rusland-Finland grens met meren. De highspeed trein waar we nuRead more
Moskou
April 29, 2019 in Russia ⋅ ⛅ 10 °C
Het Rode plein met het Kremlin en die kenmerkende kerk met de torens is leuk om te zien. Dan kun je Stalin en Napoleon al inbeelden die daar op historische momenten stonden. Agendatechnisch zaten weRead more
Trein naar Moskou
April 26, 2019 in Russia ⋅ ⛅ 6 °C
Het is nu 2 dagen na vorige footprint, weer s'ochtends vroeg dus. De eerste dag was de trein niet zo vol en hebben we vooral gelezen en zo. Er is een precies schema met 'pauzes', dus bijv om 25Read more
Baikal meer
April 23, 2019 in Russia ⋅ ☀️ 2 °C
We hadden een Peugeot 4008 4wd, dus konden ook beetje offroad. Waren net onderweg of werden al aangehouden. Reden 110 waar je 50 mocht. 27 euro boete. Die lui vonden het ook wel grappig. Rest van deRead more
Ulaanbaatar - Irkoetsk
April 21, 2019 in Russia ⋅ ⛅ 9 °C
Mooi gedeelte. 37 euro voor dit stuk van 24 uur. Het gedeelte in Mongolië was mooi omdat het ook wat onweerde, en de grensovergang duurde knijterlang maar dan kon je slapen. In Rusland werden weRead more
Terelj park
April 16, 2019 in Mongolia ⋅ ☁️ 13 °C
Van dinsdag tm zaterdag zijn we op pad geweest in een natuurgebied. We hadden de opties wat afgewogen en een reisorganisatie Ger to Ger leek ons het best. Het idee is dat je elke dag naar een andereRead more
Beijing - Ulaanbaatar
April 13, 2019 in Mongolia ⋅ ☀️ -1 °C
Echt een top ervaring. Met verschillende gezichten. Eerste stuk was geweldige natuur. De uitzichten wisselen zich af met kleine stukjes tunnel, dus eerste paar keer was ik dan telkens net te laat omRead more
De Muur
April 12, 2019 in China ⋅ ☁️ 9 °C
We hadden 4 uur bij de muur te spenderen. Met kabel naar toren 13, en toen gingen we lopen naar toren 20. Tot daar is het in bet geheel gerenoveerd, daarna is het vervallen. Wij liepen door tot 26.Read more
Hemelpaleis en Zomerpaleis
April 11, 2019 in China ⋅ ☀️ 14 °C
Twee knijter grote parken met mooie tempels. Tempels voor harmonie, geluk, lang leven, vasten, natuur; een beetje van alles met een bepaalde moraal. Vanuit het taoïsme zijn ze hier niet echtRead more