Eerste nachtje

Alle spullen staan klaar, en ik lig in m'n tentje. Over een paar uur gaat de wekker en mag ik voor het eerst alles inpakken en vertrekken voor een tocht van ongeveer 70km! Ik heb er zin in!Lue lisää
Onderweg!

We zijn begonnen!!
Pauze!

De eerste 25km zitten er alweer op! De zonnebrandcrème glibt van m'n hoofd af vanwege de hitte, maar dat mag de pret niet drukken! Het gaat heerlijk!
Genieten!

Wat is het mooi hier!
Koud drinken!

Even een koud colaatje om bij te tanken. Wat is het warm! Al 15km opzoek naar een supermarkt. Hopelijk na deze pauze meer geluk! Al 40km op de teller!
Radio Kootwijk

Check!
Supermarkt!

Jaaaaa supermarkt gevonden! In Voorthuizen nota bene🙈 Het begon nu wel erg pittig te worden met weinig eten. Nu weer genoeg energie voor het laatste stukje. Let's go!
Camping Broersma

Aangekomen op de camping! Eerst even zitten en wat eten voordat ik de tent opzet in deze hitte. Totaal 75km op de teller. Wat een topdag!
Done and dusted!

Whaaaa ik mocht koken op m'n prachtige kooksetje! En het smaakte heerlijk :)). Tent staat, gedoucht en alles klaar gemaakt voor morgen. Night night!
Goedemorgen!

We zijn weer onderweg! Helaas wel nat moeten inpakken...
Regen!

Nog geen 5km op de teller en het heeft al keihard geregend... Dat belooft wat! Toch maar een trui aangetrokken want het koeld snel af met die buien.
Boodschapjes gedaan!

Even uitgeweken van de route om boodschapjes te doen! Bij de Jumbo kwam ik een hele aardige meneer tegen. Even verteld over m'n avontuur en hij vertelde dat hij met z'n vrouw ook weleens gaat fietsen.Lue lisää
Rustig wakker worden!

Ondanks de miezer geniet ik enorm!
Picknick!

De kilometers gaan vlug vandaag. Al 33km op de teller! Dus tijd voor een picknick in het zonnetje. Gelukkig is het een halfuurtje geleden gestopt met regenen.
MatkaajaHeel veel plezier! En goed oefenen met alles😉
MatkaajaVeel plezier en doe je koplamp uit. Misschien laad hij dan wel op.