1.nap: Spanyol lépcső

A fincsi vacsora után elindultunk felfedezése a várost. Az első célpont a Spanyol lépcső volt. Gyönyörű a sok virággal, a tetején egy szép templom. Sára leszámolta a lépcsőfokokatLeggi altro
1.nap: Trevi kút

Hát ez az a hely, amitől elállt a szavam, nem számítottam rá, hogy ilyen impozáns. Persze tömeg volt itt is, de azért odaférkőztünk, hogy bedobjuk az érmét a visszatérés reményében.Leggi altro
1.nap: Pantheon, Piazza Navona

Ide csak későn értünk, bemenni nem tudtunk, de így kívülről is klassz látvány volt. Na és a kutak, nagyon komolyak, majdnem minden sarkon van egy.
2.nap: Vatikán múzeum és Sixtus kápolna

Jó hosszú séta után odaértünk a Vatikánhoz és hála az online jegynek nem is kellett sorba állni. Hát nehéz lenne felsorolni azt a sok szép dolgot amit láttunk, szobrok, festmények,Leggi altro
2.nap: Szent Péter bazilika, Vatikán

A bazilikába sajnos nem jutottunk be, mert iszonyat hosszú sor állt a tűző napon, így csak kívülről csodáltuk meg ahogy a teret is, ami nagyon impozáns. Elképzeltem ahogy tele van emberrelLeggi altro
2.nap: Angyalvár

Ez egy nagyon klassz hely, nem is gondoltam volna. A kilátás is pazar, háttérben a Szent Péter bazilikával és fantasztikus panoráma a folyóra.
Cantina e cucina Roma, Olaszország

Isteni a kaja, hangulatos a hely, a kiszolgálás remek, a felszolgálók nagyon jó fejek, szóval vissza kell térünk ide.
3.nap : Colosseum

A gyerekek a legjobban ezt várták. Mikor odaértünk, kígyózó sorok, micsoda szerencse, hogy az emberek többsége még nem fedezte fel az online jegyrendelést, így 5 perc alatt bent isLeggi altro
3.nap : Forum romanum és Palatinus

A Colosseum után irány a Forum romanum és a Palatinus. Hát nem gondoltam volna, hogy itt ennyi látnivaló van. Sajnos nem volt nálunk élelem, így idő előtt ott kellett hagynunk, de egy félLeggi altro
3.nap : Capitoleum, Piazza Venezia

Megnéztük ezt a hangulatos teret a benne lévő múzeummal , majd felmásztunk a Capitoleumba.
Ostia, Olaszország

4.nap : A mai napot a strandon töltöttük, mivel nagyon meleg volt, meg a gyerekek már nagyon várták. Tényleg nagyon befűtöttek ma, a víz bár kicsit sportos volt, de simán belementünkLeggi altro
Trastevere Rome, Olaszország

4.nap : A strand után még elmentünk a Trastevere részbe is, ahol hömpölygött a tömeg és sajnos nem jutottunk be az egyik felkapott étterembe, a másik az felejthető volt. Mire kijöttünk,Leggi altro
Viaggiatore
Szépek vagytok! 😘
ViaggiatoreÉs milyen jó, h nincs felallvanyozva se a templom se a szökőkút!!! :)