Parma & Bologna 🍝🧀🍕😋

Und ab is nächste Abentür🌍
Dasmal simmer mit üserem eigetä Auto unterwegs. Da üseri Fähre erst am Zistig fahrt, hend mir nu gnueg Zit zum uf dr Fahrt dr eint oder anderi Stopp izbuaä🤤 InWeiterlesen
Und ab is nächste Abentür🌍
Mir mached nu en Abstecher uf San Marino. San Marino het e wunderschöni Altstadt.
Witergahts uf Rimini für es Kaffi. Spektakulär ischs nöd würgli, aber wahnsinnig viel Liegestuähl hends.
BaldWeiterlesen
D Ireis in Albanie isch super eifach.
Nachdem mir agleit hend mitem Schiff, simmer innerhalb vu 5 Minute igreist. Viel schneller gange, als gedacht. Dr Hafe isch nu knapp 40 Minute vu Tirana entfernt.Weiterlesen
Albaniä het e wunderschöni Küstä mit glasklarem Wasser und herzigä chlinä Buchte. Viel vu denä Buchte sind nur mitem Boot erreichbar. Es git au da viel Hotels mit direktem Strandzuegang. VielWeiterlesen
Gjirokastra isch diä ältischti Stadt vu Albanie und gehört zum Unesco Welterbe. D Altstadt isch chli und herzig, aber extrem verwinklet. Mitem Auto det ufe fahre isch es absoluts Abentür. ÜsersWeiterlesen
Öppe 3/4 vu Albanie bestaht us Bergä und Hügel. Albanie isch unglaublich gruän.
Leider hend sis nunig ganz im Griff mitem Abfall. Mir hends schlimmer erwartet, aber vu guet simmer de doch nu wiitWeiterlesen
Mir mached nu en Abstecher uf Nordmazedoniä an wunderschönä Ohrid See. Dr Grenzübergang isch keis Problem und innerhalb vu 5 Minute simmer Us und wieder Igreist.
Dr Ohrid See gilt als ältistäWeiterlesen
Wanderä bi 35° isch viellicht nöd diä besti Idee. D Wanderig isch super gsi, jedoch isch es mir nach dr Wanderig nümmä ganz so guet gange. Chli z heiss gsi und chli z viel SunnäWeiterlesen
Witergahts für üs in Kosovo. Skopje und Pristina sind sehr nach und d Fahrt dethi duret nöd lang. Pristina het nöd würgli viel z büte und au kei würklichi Altstadt. So hemmer Zentrum relativWeiterlesen
Prizren isch diä zweitgrössti Stadt und wird oft als schönsti Stadt vum Kosovo bezeichnet. D Altstadt het uf jedefall sehr viel z büte und isch defintiv eini vu de schönste Städt wo mir bis ezWeiterlesen