FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Selissa PedevillaMario LuttenbergerPhilippinen
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 19
    • вторник, 12 ноября 2024 г., 21:01
    • ⛅ 27 °C
    • Высота: 34 м
    • ФилиппиныEl Nido11°10’34” N  119°23’28” E

Coron - El nido

12 ноября 2024 г., Филиппины ⋅ ⛅ 27 °C

Sista dagen!! Vädret kunde inte ha blivit bättre. Sol sol sol. Vi vaknade men en god stämning och musik. Våran första stopp spelade vi volleyboll i en timme. Har tyvärr ingen bild. Var helt inne i spelet. Mycket bad och sola på båten.

Väl framme i El nido och vårat hotel var man glad och tacksam att man nu få sova i en riktig säng och duscha av sig från huvud till tå. Tacksam att ha fått träffa så många underbara människor. Tacksam för de man har fått se och upptäcka. Tacksam för företaget att de har tagit hand om oss alla så bra och gjort allt så att vi har trivts så bra som vi har gjort. 🤿🌊⛴️⚓️

Посмотреть перевод
    Silvia Luttenberger

ПутешественникSo cool alles 🥰🥳🤿

lena pedevilla

ПутешественникTack att vi får se allt roligt ni gör.Underbart.

Mario Luttenberger

ПутешественникAusgeschlafen und motiviert ab in den 3. und letzten Tag. In der Früh am weißen Strand gebadet und in der glühenden Sonne Volleyball gespielt. Im Laufe des Tages anständig Farbe abbekommen, so langsam merkt man das wir im Urlaub sind. Gegen 16 Uhr verließen wir das Schiff und wurden mittels Shuttle nach El Nido gebracht, großartige Tage mit sehr vielen Eindrücken. Die warme Dusche und trockene Kleidung wartete schon sehnsüchtig auf uns

4 лайка

Показать поездку