Flughafen Doha
October 25, 2024 in Qatar ⋅ 🌙 26 °C
Cebu
October 26, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 30 °C
Vi har nu ankommit till Cebu City. Total resetid på 30 timmar. Vi va så slutkörda att vi egentligen bara handlade på oss vatten och duschtvål gick tillbaka till våran sovplats och sov. NästaRead more
Bus
October 27, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 26 °C
Nu tar vi en liten mini bus till Maya där vi tar vidare boten till nästa ställe. Det blev en bus där bara lokalfolk sat i. Från en 11 plats bus blev vi till slut 19 personer som fick trånga ihopRead more
Malapascua
October 27, 2024 on the Philippines ⋅ 🌬 28 °C
Vi har anlänt till ön Malapascua! En liten båts tur på 30 min.
Väldigt blåsigt idag 🌊
Vi fick även med oss våran kvällsmat på båten. På menyn var det kycklingben, nötkött och tarm.Read more
Malapascua
October 27, 2024 on the Philippines ⋅ 🌬 29 °C
Idag har vi vandrat runt hela ön och ätit god mat. Jag var dock väldigt hungrig och vi gick även fel. Efter nån timme fick jag äntligen i mig lite mat och vi kunde fortsätta våran vandring.Read more
1.Tauchtag
October 28, 2024 on the Philippines ⋅ 🌬 29 °C
Der 1. Tauchgang ist geschafft und es war ein cooles Erlebnis, in der Früh zuerst Theorie und dann gleich ins Wasser für das Training. Nach jeder Menge Übungen ging es kurz aufs Boot bevor wirRead more
Leben auf Malapascua
October 29, 2024 on the Philippines ⋅ 🌬 29 °C
Nein wir sind nicht untergegangen keine Sorge. Uns beide hat eine starke Verkühlung die letzten Tage ziemlich müde und foul gemacht. Die Tage davor waren geprägt von neuen Erlebnissen unter Wasser.Read more
Cogon
November 3, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 29 °C
Jag har vaknat från de döda. Har allmänt varit sjuk och ej mått på topp. Men nu äntligen börjat det bli på bättringsvägen.
Idag blev det moped tur och vattenfall. Vi såg två väldigtRead more
Panglao
November 5, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 30 °C
Två dagar i Panglao. Vi har inte gjort så mycket. Spelat kort och druckit öl. Jag har även fått någon utslag på kroppen vilket har gjort att jag har hållit mig i skuggorna.
Imon vidare mot Coron!✈️
November 6, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 29 °C
Lång dag. Vaknade vid 5 och åkte tuck tuck till flygplatsen. Allt gick bra. På plats i Coron gick vi och åt. Världens bästa ramen. Otrolig japansk resturang. Sjukt gott.
Imorgon ska vi besökaRead more
November 7, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 27 °C
Våran dagstur idag. Massa öar, snorkling, kajak och god mat. Otroligt fin tur.
Imorgon blir det dykning igen. Vi ska kolla på olika skeppsvrak. ⛴️⚓️
Coron diving
November 8, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 30 °C
Idag blev det dykning på programmet. Det gör att vi har dykt 10 gånger under dessa 2v vi har varit här. Inte dåligt💪
Otrolig upplevelse. Vi såg tre olika skeppsvrak där vi även fick dykaRead more
November 9, 2024 on the Philippines ⋅ ⛅ 30 °C
Lugn och skön dag idag.
Chill dag vid poolen och Mario gick på en massage. Efter det blev det en liten vandring upp för 720 trappor. Jag var helt slut uppe och genomblöt av svett. Men det varRead more
November 10, 2024 on the Philippines ⋅ ☀️ 31 °C
Första dagen på båtsturen. En dröm. Helt otroligt. Gruppen är fantastisk alla 27 stycken. Teamet på båten är så trevliga. Vi har sätt otroliga platser och snorklat en del. Gjort egnaRead more
November 11, 2024 on the Philippines ⋅ ⛅ 30 °C
Andra dagen. Vaknade upp men en jätte fin utsikt och en fantastisk frukost. Idag var det lite regnig men snorkla och bada gick ändån. Vi besökte även en ö där folket var helt isolerade ifrånRead more
November 12, 2024 on the Philippines ⋅ ⛅ 27 °C
Sista dagen!! Vädret kunde inte ha blivit bättre. Sol sol sol. Vi vaknade men en god stämning och musik. Våran första stopp spelade vi volleyboll i en timme. Har tyvärr ingen bild. Var helt inneRead more
El Nido
November 14, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 30 °C
Tre dagar i El Nido. Första dagen gick vi på nån klippa och såg en fin utsikt. Andra dagen blev det zipline och strand chill men en kompis från båten. Sista dagen skulle vi dyka men jag blevRead more
Tauchen El Nido
November 15, 2024, South China Sea ⋅ ☁️ 29 °C
Heute ging es wieder unters Wasser. Leider aber nur für mich, Selissa hat es mitten in der Nacht mit dem Magen zerlegt, aber es geht gott sei Dank schon wieder bergauf. 3 verschiedene Tauchspots, derRead more
Port Barton
November 16, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 31 °C
Seit gestern Mittag sind wir in Port Barton, ein kleines ruhiges Örtchen mit wunderschönen Stränden und türkisen Wasser. Gestern entspannter Nachmittag mit Kollegen von der Bootsreise und heuteRead more
Port Barton Strände
November 18, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 29 °C
Coconut Beach und White Beach, ruhige und wunderschöne Strände gleich in der Nähe von Port Barton. Leider erwischte uns der Regen am Nachmittag dafür war dann die Fahrt mit dem TukTuk nach HauseRead more
Underground river
November 20, 2024 on the Philippines ⋅ ☁️ 29 °C
Idag en tur till underground river. Redan tog längre än vi trodde och väl på plats blev det vänta till man fick komma på båten. Men allt i allt var det värt det. Otrolig upplevelse och är 1Read more

Traveler
Tack att vi får följa med♥️🙏