• Antalya Çıralı

13 luglio 2016, Turchia ⋅ 33 °C

Selam
    Bugün kuzenlerimle kız kıza Antalya'ya tatile çıkıyoruz!

Antalya havalimanından Otelin servisi ile Çıralı'ya gidiyioruz. Fazla dağ yolu ve dönemeç olunca, biraz hırpalanmadık değil ama vardığımız yeri görünce, off🤩

Biz o iki odalı, şirin Bungalov evlerde kiraladık. Yeşilliklerin arasında, çok tatlı bir ev.

Merve'yle ben bir odaya Esra ablam, Büşra ve Beyza bir odaya yerleşti. Birşeyler atıştırdıktan sonra meşhur "Yanar Taş"a doğru yola çıktık. Arabamız olmadığı için, tabana kuvvet diyip Yanartaş Milli Park Mesire alanına kadar 3 km yürüdük ve burada bitmeyeceğini tahmin edememiştik çünki bu işin yukarı çıkmasıda vardı 😅 Karanlıktan dolayı kayalıklardan yürümede biraz zorlandık. Yaklaşık 30-45 dakika sonra yukarıdaydık ve akşam karanlığında gelmenin en iyi fikir olduğunu anladık.

Karşımızdaki manzara mutheşemdi. Belirli mesafelerde yerden çıkan ufak alevler🔥 Adeta bir mucize gibi.
    Önce Sucuklarımızı ve ardından tatlı niyetine Marshmallow'larımızı ateşte kızartıp afiyetle yedik 😋

Biraz vakit geçirdikten sonra geri dönüş için harekete geçtik. Mesire alanını yeni terk etmiştikten yaklaşık 1km sonra biz şarkılar eşliğinde yürürken yanımıza bir araba yaklaştı içinde genç bir çift vardı ve bize Çıralı Merkez'i sordular. 2-3km ileride olduğunu söyledik ve bizi gideceğimiz yere kadar bırakmayı teklif ettiler. Teşekkür edip, yolumuza devam etmek istedik ama çok ısrar edince kabul ettik. Ne yazık ki her gün okuduğumuz ve duyduğumuz olaylar karşısında kimseye güvenemeyecek hale geldik. Merkeze yakın müsait bir yerde indik. Kaldığımız yeride böylece etmemiş olduk.

Sahile indik, Deniz havasını içimize çektik ve Bungalov'umuza döndük. İyi bir uykuyu hak ettik 💤
    Leggi altro