- Показать поездку
- Добавить в корзинуУдалить из корзины
- Поделиться
- День 3
- среда, 4 марта 2020 г., 22:00
- ☁️ 8 °C
- Высота: 42 м
ЯпонияGiommachi35°0’52” N 135°46’12” E
Mitem Shinkansen nach Kyoto ⛩

Es tröpfelet es tröpfelet de Obermüller chlöpfelet, es rägelet es rägelet de Obermüller sägelet, es güüst es güüst de Obermüller nüsst..hattschi. 😂🙈 okay eifach gseit es het vom Morge bis z'Abig duregregnet und zwar ohne break 😅
Trotzdem isches en spannende Tag gsi. De weltbekannti Shinkansen Zug het mich innert 13 Minute vo Osaka nach Kyoto bracht 🚄🙌 es eimaligs Erlebnis! De Zug isch sooooo lang, bisi mal de Sitzplatz gfunde han und ihgrichtet gsi bin und ready zum gmüetlich z'mörgele hani schowieder möse usstiege 😂
De Bsuech vom goldige Tempel het sich sehr glohnt sowie au de Kaiserpalast ⛩🏯 han anere japansich, traditionelle Teezeremonie teilgno 🍵 wobi de Dessert bzw. bessergseit de Zuckerschock fast nöd hesch chöne esse. En reine Zuckerwürfel wäri nöd so süess gsi 😂
- Fleecepulli
- Regejacke
- Flauschisöcke
Alles bereits eimal chöne bruche und hoffentli au s'letzte Mal für eh länger Ziit 😊
Wasi ah Japan eifach grossartig finde, dases ah jedem Eggä es WC het 😂🙈🚽🧻 und den na was für eis. Immer piggo bello suuber und die Modernität, wow läck bobbi. Find amigs chum de Chnopf zum spüehle 😂 (wer sucht der findert)
Da ich schier verfrore bin, natürli seehr übertriebe aber bin chli mit de Subway hi und her gfahre, da es ja eh sitzheizig het 😆🚇 und somit chömed mer zu de erste 2 Sabi-Szenen;
1. Han extra eh Unterkunft buechet miteme Onsenbad (das isch es öffentlichs, japanisches Bad - bi eus nennt mer das ganz eifach es Thermalbad). Han denkt, ja genial den gönni mir ez das wenni hei chume zum ufwärme. Ja sabi falsch denkt - währed Umbau wo grad stattfindet isches zue 😅 sie hend mer ade Reception es Badesalz geh als Entschuldigung und gseit i söll doch es Bad ide "riesige" 50x50cm Badwanne neh 😂 mer het gradmal Platz im schnidersitz so dah z'sitze. Seeehr entspannend mueni sege, abr doch hets ufgwärmt was ja d' Hauptsach isch 😊
2. Das scheiss schlössli ah dem doofe Rucksack 🙏 han extra 2 kauft, devo hani eis scho nach de erste Ahwenig dörfe beerdige willi mer de Code nöd ufgschriebe han 😂🤦♀️ so hani mer halt es zweits kauft und das diheime anetah bevori abfloge bin. Wichtig zum erwähne, ich han 2 schlössli und 2 verschiedeni codes..chasch der ja Gschicht denke 😅 In Japan ahcho und ich bring das doofe Schlössli nöd uf, also dörfi immer alles einzel obe useneh und go sueche. Hans so oft scho probiert mit allne variante zum das schlössli z'knacke (nur dummerwies immer de falschi code ihgeh will gmeint han ich hegi überall de glichi code) 🤦♀️ thjaa..ez machi das schloss nüm zue und wenn mer öpert mini chleider chlaue wott den MUENI halt gezwungerermasse go shoppe 😂😂😍 abr wett de tüffel na nöd ad Wand male, obwohl hani öpe Shoppe ghört 😉Читать далее