• Tag 9: Rain is Back 🌧️☔️

September 15, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 23 °C

Jetzt isch bereits euse letzti Tag ahbroche. D Zyt isch leider viu z schnäll dure 😢.
    Als ersts sih mer weder fein go Zmörgele, zum Glück cheu mer das feine Zmorge de Morn no es letzts Mol gniesse.
    Leider hets jedoch bereits scho dih ganzi Nacht und när au de ganz Tag weder grägnet 🙈. Ich glaube eusi Sonnebränd sih no froh drum gsih 😅.
    Darum hei mer eus defür entschide, dass mer de hüttig Tag gmüetlich näme.
    Mer sih no es letzts Mol uf Ubud füre und död durd Strosse gschländeret. Mer hei jedoch zimmlech schnäll bemene Stand denne zwöi Pellerine kauft.
    Natürlich han ich denne no mis traditionelle Ferietattoo möse go mache 😋. De Yannic het keis Motiv für sich gfunde und het darum keis gmacht.

S tattoowiere het natürlich echli hunger gmacht und im Räge hei mer ke lust me gha zum umelaufe. Darum sih mer denne ines Beizli en chline Appetizer go nä 😋.

Gäge dih 17.00 Uhr sih mer de mol zrug is Hotel und hei afo mol gstartet mit Packe. Well de Räge immerno ahghalte het hei mer eus defür entschide, dass mer nomol be eus im Hotel öbis gönd go esse.

Nachem Znacht sih mer no churz los ines chlises Lädeli ide Stross und hei es paar Snacks füre Heiweg morn pöstetlet. Ich mein wär kennt se ned? D Maltitos 😂.

Jetzt höckle mer nochli ufem Balkon, lose am Räge zue, luege d Geckos ah, wo eus chöme cho bsueche und Mampfe nochli Mangosteen. ✨