• Aan alles komt een eind

4 giugno, Indonesia ⋅ 🌙 28 °C

Vandaag volop de laatste dag tot mij genomen. Het plezier om in mijn eigen ritme op te staan, het plezier om een overzichtelijke opgeruimde ruimte te hebben, het plezier om door de zwoel voelende en ruikende tropen lucht te bewegen, genoten van de immer vriendelijk lachende Indonesische gezichten, gesmuld van een heerlijke Indonesische lunch, mij overgegeven aan mijn zoveelste Balinese massage en ook nog eens een prachtig certificaat op mijn naam gekregen als zijnde Balinese masseuse 🥰

En toen was het tijd om in de taxi te stappen en naar het vliegveld te gaan.
    En zo komt ook aan deze vakantie een eind.

Wat heb ik ervan genoten. Van de verrassende uitnodiging van Saar, het besluit om te gaan, de doldwaze boeking om middernacht en toen de pure vreugde om de reis samen te stellen (onder de doortastende leiding van Saar), gevolgd door een roze wolk bij alles dat ik deed gedurende de weken vooraf. En de uiteindelijke reis is een feest gebleven. Geen nare ervaringen, unieke activiteiten, prachtige slaapplekken, overweldigende natuur en samen met reismaatje Saar een goede verhouding (kleine irritaties zijn er geweest maar die smolten gelijk in de tropenzon).

En nu keer ik met een vreugdevol hart weer naar mijn harteklop in Velieux terug. Weer leven met de andere gezinsleden die mij zo lief zijn. Heerlijk weer in de armen van Paul gaan slapen en de honden en paarden weer om mij heen. Zoveel heerlijks.
    En dan natuurlijk gîtes schoonmaken. Vrijdag 4 massage klanten, zondag 1, maandag 5. Nummerplaat regelen, autoverzekering....... never a dull moment.

Dank iedereen voor het meereizen via dit reisblog. Dat was een leuke gewaarwording.

Tot de volgende keer.

Liefs van mij
    Marije

Ps als afscheidscadeau heb ik van het opleidingscentrum een scrub behandeling gekregen. Op basis van Curcuma. Vandaar die gele benen.

Ps
    Van mijn taxichauffeur leerde ik dat de vliegers die ik zoveel hoog in de lucht zie, van volwassenen zijn die het einde van het regenseizoen ceremonieel willen vieren en het ecologisch systeem willen danken.
    Leggi altro