Satellite
 • Day31

  Grand Canyon 11/8

  August 11, 2016 in the United States ⋅ ⛅ 28 °C

  Jeg vågnede kl. 01:50 og var sikker på at vi havde sovet over os, så jeg listede hen på Louises natbord hvor min telefon lå til strøm og kiggede på klokken. Jeg blev en del mere rolig, men nu kunne jeg selvfølgelig ikke sove igen. Jeg faldt dog i søvn igen og da vækkeuret ringede var jeg bestemt ikke klar!

  Vi kom afsted og fik også tanket på vejen. Vi kom frem 4.55 og den gratis shuttlebus ud til udkigspunktet Yako Points gik kl. 5, så vi nåede det lige. Det var en smuk solopgang, men hold nu op hvor var det koldt! Jeg havde shorts og t-shirt på. Det var godt at vi havde taget et tæppe med.

  Vi tog derefter tilbage i bilen for at få varmen, noget morgenmad og en lille lur.
  Kl. 8 stod vi op og gik mod informationscenteret for at høre om de forskellige ture man kunne tage. Efter at have snakket med en flink Ranger (park beskytter) tog vi ud til The South kaibab trail, hvor vi gik meget ned af i 1,4 km og derefter gik det så op! Det blev en del hårdere!
  Vi var ikke kørt helt træt, så vi tog bussen over på den anden side og tog The Bright Angel trail, hvor det fungerede på samme måde. Vi spiste dog frokost dernede inden vi vendte om.
  Det er en ubeskrivelig smuk national park! Hvis man kan og vil er det en klar anbefaling at tage hen og se den!

  Efter trekket skulle vi lige så stille bevæge os op af den røde rute. Det kunne vi gøre ved den røde bus, som vi tog mellem de forskellige stop. Det første stop "trailoverview" gik vi til og så tog vi ellers bussen til "Maricopa point", hvor jeg blev bidt af et dyr! Det gjorde nas! Heldigvis mærker jeg intet til det nu. Næste stop var "Hopi point", som var det første stop hvor vi kunne se Colorado floden som ligger nede blandt de høje bjerge. Sidste stop var "Hermists rest".
  Vi tog bussen tilbage og gik rundt i "The village", hvor vi fik handlet aftensmad og fik en velfortjent is.

  Vi havde planlagt at se solnedgangen 35 km fra hvor bilen var parkeret nemlig ved Dessert view. Vi kørte derhen og fandt en bænk at spise vores toastbrød med smøreost og skinke på samt nogle udskåret æbler.
  Solnedgang var smuk, den var rød i flere nuancer. Der blev taget en masse billeder!

  Vi satte GPS'en til Kingsman, som er en by der lå 3 timer væk. På vejen så vi himlen. Det var virkelig smukt. Det var helt klart. Vi havde set et skilt om meteorregn og tjekkede det oppe foran informationscenteret. Man skulle mødes 23.45 for at gå ud og se meteorregnen, som ville være på sit højeste kl. 1 om natten.
  Det var her vi tog beslutningen om at sove i bilen også se den her meteorregn. Det er jo ikke hver dag man får den mulighed.

  Vi tog en lur på ca 2 timer inden kl. var 23.30, så bevægede vi os op mod en ret så stor folkemængde, som omringede en Ranger, som skulle føre os ud til et ampi teater, hvor vi alle kunne sidde og se meteorregnen.
  Jeg har aldrig set noget lignede. Det var virkelig smukt! Det var som et se rigtig mange stjerneskud tydligere end normalt også havde de en farve efter hvilke gasser de var lavet af. Sarah, rangeren, fortalte også om de forskellige stjernebilleder og hvorfor en meteorregn opstår.
  En uundværlig oplevelse som jeg bestemt vil huske tilbage på. Forestil dig at ligge på et tæppe godt pakket ind i tøj også bare kigge på en helt stjerneklar himmel (vi kunne endda se Mælkevejen). Det var smukt!

  Lidt over 1 gik vi i seng i vores lille Fors Fiesta. 😃

  (FLERE BILLEDER KOMMER)
  Read more