Magic Kingdom blog
19. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ☁️ 19 °C
Onze laatste dag Disney bestond uit nog een dag Magic Kingdom. We ontbeten bij ons resort en gingen met de bus naar het park. We hadden een aantal fastpasses staan en het was een beetje een treurigeLæs mere
Disney After Dark
19. marts 2019, Forenede Stater ⋅ 🌧 14 °C
Foto’s van Disney after Dark
Terug naar Miami
20. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ☁️ 21 °C
We hadden overnacht in hetzelfde hotel als de eerste nacht in Orlando. En vanaf daar gingen we terug naar Miami. We besloten om nog wel naar Disney Springs te gaan, het Disney winkelcentrum. We warenLæs mere
The Keys
21. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ⛅ 24 °C
We werden wakker in Homestead en kregen ontbijt in het hotel! We hadden waffels en pannekoeken. Super lekker.
Daarna gingen we op weg naar the Keys. Er is 1 lange weg die daar naar gaat en die redenLæs mere
Beach at the Keys
21. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ☀️ 26 °C
Back to Miami
22. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ☀️ 18 °C
Vandaag zijn papa en Pim terug gevlogen naar Nederland. Of in ieder geval naar Canada. Wij gingen vanaf Homestead terug naar Miami. We zijn lekker eerst gaan ontbijten en daarna rustig de kamerLæs mere
Coral Gables and Kendall
23. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ☀️ 23 °C
Vandaag zijn we met oom Ton en tante Dee wezen ontbijten bij een Cubaanse cafeteria. Ik had flatsteak met eieren en friet en Geert had eieren met spek en friet. Ook kregen we Cubaanse koffie (heelLæs mere
Gators
24. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ⛅ 26 °C
Vandaag begon met een lekker ontbijtje bij Denny’s of eigenlijk meer brunch. Geert had t-bone steak en ik had do it yourself slam (eieren, spek, ham en worst). Super lekker, maar altijd zo veel!Læs mere
Crandon Park and more
25. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ⛅ 26 °C
Vandaag was in eerste instantie regen voorspelt, maar het bleef gelukkig redelijk droog. We hebben eerst gekeken wat we allemaal hebben gekocht, aangezien we een extra koffer mogen meenemen naarLæs mere
Geert's fotos
25. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ⛅ 26 °C
Nog wat fotos van vandaag, van Geert zijn telefoon! Hij durft dichterbij de Lizards te komen.
Miami Zoo and Dolphin Mall
26. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ☀️ 26 °C
Vandaag gingen we naar Miami Zoo! Dit stond al even op de planning en we hoorden van alle kanten dat het een prachtige dierentuin zou zijn.
We ontbeten bij de Burger King en reden naar Miami Zoo. OpLæs mere
Geert's pictures
26. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ☀️ 27 °C
Meer fotos
More Zoo pictures
26. marts 2019, Forenede Stater ⋅ ⛅ 28 °C
Meer beestjes en fotos van het eten

Rejsende
Leuke foto!😍
RejsendeDat was dus een fantastische laatste dag !
RejsendeEn toen zat het er helaas weer op... :o(