700 km ned i Tyskland
June 19, 2021 in Germany ⋅ ⛅ 33 °C
Kørt hele dagen. God trafik og plads på vejen - kun en kø på 30 min.
Tog hjemmefra kl. 6.35. Corona test i Gedser. Som vi ikke har vist noget steder! Heller ikke her på hotellet. Det samme hotelRead more
Ankommet ved garda Torbile
June 20, 2021 in Italy ⋅ ⛅ 28 °C
Kørt fra kl. 8 til 14.30. Fandt camping Europa. Lille Italiensk plads. Små pladser. Rigtig Italiensk! Mange mennesker, rigtig turist helvede😉😎☀️
Bade i søen - kolde øl og pizza til aften🍕🍕
Første dag ved Gardasøen
June 21, 2021 in Italy ⋅ ⛅ 26 °C
Op og afsted på cyklerne🚴🏻♀️💨
500 højdemeter på 7 km og i alt 33 km i 33 graders varme🥵
Dejlig aften med fodbold⚽️⚽️ Hvor Danmark vandt 4-1🇩🇰🇩🇰⚽️⚽️🇩🇰🇩🇰 og gik videre i EM💪🏼
Vandretur
June 22, 2021 in Italy ⋅ ☀️ 27 °C
Morgen startede tidligt - kl. 6! Selvom vi var kommet sent i seng oven på en fantastisk kamp i parken🇩🇰🇩🇰⚽️⚽️
Dejlig badning i søen helt alene.
Dagens udflugt var en vandreturRead more
Shoppetur
June 23, 2021 in Italy ⋅ ⛅ 25 °C
Startede dagen med 12 km t/r gåtur til Riva del Garda. Købte lilla birkestock plastik sandaler💜
Afslapning, mens Dennis cyklede op af et bjerg!
Mega regnvejr mellem 16-18 og ud og spise.
Vild cykeltur
June 24, 2021 in Italy ⋅ ⛅ 26 °C
Vi drog afsted på cykler langs Gardasøen til Malcesine. Ca 16 km. Vi skulle op med en svævebane med cykler. Det kunne vi først 4 timer senere!! Så vi måtte vente. Vi cyklede videre langs søen 5Read more
Hyggedag
June 25, 2021 in Italy ⋅ ⛅ 25 °C
Sov lidt længe. Var træt i hele kroppen oven på gårdsdagens cykeltur. Vaskede tøj, gjorde rent og handlede. Nussede rundt, slappede og læste bog. Dennis løb naturligvis 10 km😳
Gik til RivaRead more
Dovnedag
June 26, 2021 in Italy ⋅ ⛅ 25 °C
Moster Pernilles fødselsdag og 2 år siden jeg brækkede min arm🙃
Vi gik en tur til byen og resten af dagen læste jeg bog og var guide på livetrack for Dennis som tog en bjergrute på cykel.Read more
Køre dag
June 27, 2021 in Italy ⋅ ☀️ 25 °C
Afsted kl. 8 fra Garda søen. Kl. 15 ved Sanremo. Hurtig tur i havet. Ok plads.
Ctkeltur langs vandet
June 28, 2021 in Italy ⋅ ⛅ 27 °C
Vi lagede ud med at cykle ud til enden af en cykelsti på 24 km. Herfra var der 21km. Vi så nogle små byer og spiste frokost i en af dem. Mange små (uhyggelige) gader. Hjemme igen oven på knap 50Read more
Schweiz
July 4, 2021 in Switzerland ⋅ ⛅ 24 °C
Kørte til Schweiz efter en uge i San Remo. Mange svedige dag. Derfor var det helt rart at ankomme til mega regnvejr her🌧🌧
Lidt anstrengende tur her til med mange bjergmototveje og tunneler,Read more
Et par varme dage i Schweiz
July 7, 2021 in Switzerland ⋅ ⛅ 21 °C
Cyklede 36 km. I forgårs. I varme og bjerge. Smukt.
I går vandretur 250 højdemeter, 2 timer og 15 min. Og knap 8 km.
Ingolstadt shoppetur
July 13, 2021 in Germany ⋅ ⛅ 15 °C
2 dage på hotel - ahhh og dejlig shoppetur i Outlet.
Hjemme igen
July 13, 2021 in Denmark ⋅ ⛅ 19 °C