• Susanne Strange Jensen

USA sommer 22

Afgang hjemmefra kl. 3.45😵‍💫 Les mer
  • Washtington DC

13. juli 2022, Forente stater ⋅ ☀️ 27 °C

Op, havregrød og afsted😅 Vi gik og gik og gik. Vi købte dog heldigvis også Metrokort. Men det er store/kæmpe gader her, og kæmpe museer så vi får gået mange km. 😵‍💫 Vi var på farten hele dagen og jeg var FÆRDIG kl. 17! Vi spiste endnu engang på Chipotle😃
    Dennis gik naturligvis en aftentur - han rundede de 32.000 skridt😳 jeg var nok kun med på de 20 af dem😉 Jeg sidder lige i skyggen ind i mellem hvor Dennis lige skal se noget ekstra. Det var 32 grader igen i dag🥵
    Ellers bare til TV på værelset og ømme stænger.

• Metro TAK

14. juli 2022, Forente stater ⋅ ☀️ 28 °C

Vi kørte med Metro i stedet for at gå og mine ben sagde tak😅
    Først Arlington Cemetary - jeg købte billetter til det lille tog som kørte rundt på det kæmpe område😉 Dennis kørte pænt med, det tog ca. 35 minutter. Så ville Dennis gerne gå og tage nogle billeder. Så jeg tog en runde mere med toget😂
    Vi så fra afstand en rigtig militær begravelse med hestevogn(billedet er inden begravelsen, vi tog naturligvis ikke biller af den rigtige begravelse) soldater og overflyvning med jæger fly (fordi det var en pilot begravelse) På området er der mellem 20-30 begravelser om dagen😳 Og der var bare mange turister.
    Bagefter med Metro for at købe billetter til aftenens musical🥳 frokost og endnu engang på det store naturhistoriske museum.
    “Hjem” til kaffe/te inden aftensmad og teater. Musicalen “SIX” var ikke noget for os😐
    Jeg savner mine drenge voldsomt😩

• Hjemrejse

15. juli 2022, Forente stater ⋅ ⛅ 31 °C

Vi kom fint afsted ved 10.30 tiden med Metro og en bus til Lufthavnen. Ca. 1,5 time. Vi fik heldigvis lov at chekke in selv om vi var der 4 timer før. Skøn lufthavn - stor og få mennesker. Vi vandrede rundt og spiste også frokost.
    Endelig kom vi på flyet en halvtime forsinket. Og der skad vi så en time i ca. 40 grader🥵😡 Alle var lige ved at gå til og der var en noget stram stemning. Også fordi vi skulle have mundbind på😷 Det var folk heller ikke tilfredse med. Alle sad og viftede sig med flyinstruktionen. Til sidst måtte de åbne nøddørene så der kom ny luft ind, det var også 30 grader udenfor, så der blev på ingen måde koldt. Vi ventede på mere brændstof fordi vi skulle flyve en anden vej pga. uvejr et sted.
    Men flyveturen gik godt - vi så et par film og forsøgte at sove lidt(virkede ikke helt for os)
    3 timers vente tid i Madrid og 3 timer fly til KBH. Kæmpe kaos og mange mange mennesker i Kbh lufthavn😳 Men vi fik vores kufferter efter ca. 35-40 minutter.
    Vi var blevet ombooker fra britiske Air til Iberia(spansk) ved begge fly og det var fint, men i Spanien bruger de forsat mundbind i offentlige transport midler😷🙄 Så det var noget kedeligt at side med dem i først 7 timer og så 3 timer😖
    Signe og Albert hentede os og Rasmus og Johanna var hjemme og ventede på os. Skønt at se drengene igen🥰
    Nu er vi max trætte og lidt overvældede af have, vasketøj, nyt badeværelse og planer for renovering af hus😅 Vi må vist heller holde os hjemme nogle weekender😜

• Dennis fødselsdag - 51 år

15. juli 2022, Forente stater ⋅ 🌙 27 °C

Op og en lille gave (3 par luksus underbukser😂) som jeg havde medbragt fra DK. Ud i byen og gå en tur rundt om Tidal “søen” ca. 6 km. Vi troede vi skulle på museum, men tidsbestilling en måned før😐 Så tog vi ud og så hovedbanegården. Den var smuk og vi spiste frokost. Vi var en smut ved et ishockey station og jeg så lige der var et arrangement der var gratis i aften, så det måtte vi da til. Hjem og slappe lidt inden vi tog til Georgetown. Fint sted, vi gik gået os nogle skridt😅 Det var varmt og hårdt.
    Direkte til ishockey arrangementer, men en øl og popcorn. Dennis var glad🏒⛸🥅😜 Det er jo også hans fødselsdag, så det var fedt💪🏼
    Slut af med en Big Mac og hjem - trætte og 28.000 skridt på kontoen🥵 og vi tog endda Metroen rundt også😅

Reisens slutt
    17. juli 2022