Rejsedagen

Ankommet 21.30 Dejligt hotel med havudsigt. Det er bare lang tid i sådan en lille flyver. Heldigvis var vi første stop med transfer bussen efter 25 min.
Nu sidder vi og lytter til havets brusen påRead more
1. Dag

Godmorgen kl. 6😅 drak kaffe og te i sengen et par timer☕️☕️
Morgenmad i første parket til havet🤩
Og så afsted ud og opdage. Selvfølgelig havde Jensens gået 15 km. inden kl. 14😅Read more
2. Dag

Endnu en skøn dag at vågne op til. Eller traditionen tro ringede Dennis vække ur kl 6.00 - det har det gjort de sidste mange gange vi har været på ferie, mandag morgen. Fordi vi glemmer at slåRead more
3. Dag

Vi sov næsten forlænge - 7.30😅 Men så skal vi jo lige have kaffe og te, i bad, så kl. 9 er der SÅ mange mennesker i morgenmads restauranten. Så planen er at komme lidt tidligere op💪🏼Read more
4. Dag

Vågnede med noget ømme stænger oven på 3 dages heftig motion😅 Jeg insisterer på en hviledag. Vi gik på lige en morgentur på 3,5 km😊 For når man har spist egg’s Benedict til morgenmadRead more
5. Dag

Bussen til Las Palmas koster 22,60 euro tur retur for 2 voksne. Vi gik langt i storbyen 12 km😅 Vi havde ikke rigtig planlagt noget, så det bleve lidt på brækket arm. (Nej det skal man jo ikkeRead more