Litouwen

We zijn vanmorgen vanaf Riga door laatste stukje Letland
Heen gereden, om nu onze weg te gaan vervolgen door Litouwen. De grenzen zijn open en kunnen lekker door tuffen. Nog 3 keer goed nagedacht omRead more
Polen

Zo en dat was Litouwen, sorry hele grote graan, tarwe, maisvelden niet heel spannend. Het binnen land zal best mooi zijn, maar door de tijd die nu in Polen weer uur terug flipt minder stress. We gaanRead more
Camp site Polen met meer teams...

Campsite nummer 15 in een prachtig locatie in Polen. Meet up met meer teams die de zelfde route reden. Wordt wel gezellig denk ik.
Polen deel 2 dag 16

Zo na een lange dag bochtige wegen weinig snelheid de snel weg opgezocht anders kwamen we nooit thuis. En net na Poznan een hotelletje genomen om wat pils weg te werken en een overheerlijke maaltijd.Read more
Laatste overnachting voor de finish

Katholieken, bier, voor 11 uur stil maar team Hilux en team Mini-ons in Bad zwischenahn morgen tussen 16 en 17 uur is de finish ik denk dat wij 2 min over vier aan komen....hahaha oant moarn.
De poort van Groningen......

Nederland wat zijn we weer blij.....
Em2 groningen de finish

Gefinisht na een prachtig avontuur samen met team Hilux en team Mini-ons super mooie 18 dagen meegemaakt.
Gereden 8011 km, 10 landen, en 6235 euro opgehaald voor brandwondencentrum Beverwijk.Read more