• ג׳ג׳ו דרום

April 1, 2023 in South Korea ⋅ ☁️ 17 °C

המקום הראשון שלנו, אחרי חדר האוכל כמובן, היה
    Gaetkkak jusangjeollidae
    The stone pillar.
    בדרך לשם עברנו בשדרות של דובדבנים מהההההמממווותתת! אין מספיק מילים להסביר! עצרנו בצד הכביש ויצאנו להרגיש את הפרחים נופלים כמו גשם! רק מעניין אותי לדעת מי יקטוף את כל הדובדבנים שיצמחו שם…
    אז, המקום היה סגור כנראה שמשמרים פה טבע, (גחליליות) אבל חוף ים יפה עם מצוק תלול וריח מלוח מהאוקיינוס…

המקום השני נוף לים ואיים.
    Oedolgae
    סלע גבוה ואיים יפים.
    Oedolgae, 서홍동 Seogwipo-si, Jeju-do, South Korea

הטבע מסביב מרהיב. והפרחים מאוד דומים למה שיש בישראל.
    צעדנו המון צעדים באוויר ים נקי ונעים.
    בדרך חזרה לקראת החניה היו מדרגות ושתי נשים עם עגלה ותינוק התארגנו לנסות לעלות.
    שירי אמרה אולי ניתן יד לילד אבל לא העזנו להציע ואז שירי הציעה עזרה עם העגלה ואני הלכתי מאחור עם האמא והילד, אז הושטתי לו יד והוא הושיט חזרה האמא צחקה ועשינו לו :
    האנה, דול, סט (1,2,3) היקפצנו אותו שלוש מדרגות.
    ואז עלינו לאט לאט וספרנו לו בקוריאנית כל 4-5 מדרגות. ממש מדליק.

המקום השלישי מפל jeongbang
    שנשפך ישירות לאוקיינוס.
    שם ירדנו המון מדרגות אבל העליה היתה יותר מקוצרת. שתיתי מיץ מנדרינות שטחנו לי עם כל הפרי ולא סחטו. היה מעניין.
    Jeongbang Waterfall, Chilsimni-ro 214beon-gil, Seogwipo-si, Jeju-do, South Korea

המקום הרביעי וכבר היה ממש צהריים היה מפל יפה בשמורה מאוד מסודרת.
    השם הוא cheonjiyeon fall
    אבל התברר שבעצם רצינו את
    Cheonjeyeon
    אם אתם שואלים מה ההבדל אז אתם בחברה טובה. גם לנו לקח רגע להבין שכמה קילומטרים מפרידים בין שני אתרים עם מפלים כנראה דומים ורק אות אחת מבדילה בינהם, שמתם לב?
    אבל הנחל המהמם שמוצף בעלי פריחת הדובדבן פשוט מאוד יפה!
    Cheonjiyeon Waterfall, Seogwipo-si

בין מקום למקום כיוונו את הג׳י פי אס של האוטו שהיא ממש נחמדה. אומרת לי להזהר לפני כל במפר ולהזהר לא לפנות במקום הלא נכון, וכל הזמן אומרת מה המהירות המותרת ולמה…(ליד בית ספר למשל…) ממש כיף להיות עם רכב, כל כך הרבה יותר קל לטייל. וכמובן כיף לנהוג!!!

ואז סוף סוף מצאנו מקום לעשות כביסה, לנוח ולמצוא מסעדה לאכול צהריים, בשעה 17:00 כמעט…
    מסעדה קטנה ומהממת ברחוב קטן בעיר קטנה.
    Seabong kitchen
    Taepyeong-ro, 정방
    Seogwipo-si, Jeju-do, South Korea
    דרך אגב גם כאן האפליקציה היחידה שעובדת לנו כמו שצריך היא דווקא גוגל מפס שאמרו לנו שהיא פחות טובה.
    מכניסה מיקום, מתווכחת איתה טיפה ואז היא מאפשרת לייב וצועדות איתה לכל מקום בבטחה!!!