• Puno am Titicacasee

4. december 2022, Peru ⋅ ⛅ 17 °C

Hüt simmer wieder eher fuul in Tag gstartet. Mir sind geg die halbi 8i abe go Zmorge esse und sind grad im Gmeinschaftsruum bliibe. Während ich chli telefonkert han, het Jenny chli Wiehnachtsgschänkli bstellt. Geg die 11 simmer den losgloffe. Mir sind chli as Ufer vom Titicacasee und dem chli entlanggloffe, bevor mer den wieder chli is Städtli sind. Per Zuefall simmer no ahnem riise Frücht/Gmües Märt ahnegloffe, wo eifach wieder jede Stand s‘gliiche verchauft… Mir sind den wieder is gliiche Kaffi vo Gester und sind det recht lang verwiiled. Hend viel privati Sache erlediged und au en chliine Dessert gesse. Leider isch weder de Rüeblichueche, no de Nutellacheesecake fein gsi, was eus chli truurig gmacht het. Mir hend au einigi Rundene Bieberbandi (euses go-to Spieli) gspielt, bevor mer zrugg is Hostel sind. Det isches eifach immer eh sauchälti. Spöter simmer im La Casona en Znacht go näh und sind wieder relativ früeh im Hostel gsi. Nachere (zum Glück) heisse Duschi hemmer de Tag beendet.Læs mere