• Barcelona

28 kwietnia, Hiszpania ⋅ ⛅ 18 °C

I går mandag havde vi bestilt plads på bussen fra campingpladsen til Barcelona. Tænkte, at vi også kunne bestille billet til catedralen når vi nu alligevel skulle derind. Alt var optaget indtil den 25/5-25 🤔
    Så måtte vi jo opleve byen igen med bl.a. en tur i svævebanen over havnen. Da vi skal ned igen læser jeg på nyhederne, at der er strømsvigt i Spanien og Portugal men vi tog det ikke alvorligt. Havde vi vist hvad vi kom ned til efter turen, så tror jeg nok vi havde taget turen ned på gåben. Alt var kaos. Vi kunne kun købe noget hvis man havde kontanter. Varm mad var udelukket der var kun noget af det kolde frokost vi kunne købe, så Jan måtte ty til en laksetatar med salat og jeg selv kunne få avocado med lidt rejer. Øl var også ved at være slut. Til sidst fik Jan en cola. Vi blev hentet af bussen og det tog en time at komme ud af Barcelona. Politi var til stede og dirigerede trafikken i alle de store lyskryds og rundkørsler. Folk var i panik, for de havde jo ikke kontanter og dem der havde hamstrede.
    Det var virkeligt et land i undtagelsestilstand. Strømmen kom tilbage 22.45.
    Det var vores historie om/i Barcelona
    Czytaj więcej