• Fottur tilNorges Geografiske Midtpunkt

6 giugno 2020, Norvegia ⋅ ⛅ 16 °C

Etter en god frokost og smøring av matpakker, starter vi på turen kl. 09.20. Den første kilometeren går slakt oppover, før vi kommer opp på mer myrlendt terreng hvor sville-stien begynner. Herfra er det lagt jernbanesviller helt inn til Skjækervannet 10 kilometer lenger inne.

Vi ble overrasket over hvor mye snø som fortsatt lå igjen. Det var snøfritt i mer åpent terreng, men mye snø i dalsøkk og mer skyggefullt terreng. Vi forserte disse områdene i 5 kilometer, men da ble det bare enda mer snø videre innover i terrenget. Vi måtte bare innse at vi var for tidlig ute og fant ut at vi måtte gjøre vendereis. Bjarne hadde da snudd en kilometer tidligere, da han fant ut at joggesko var dårlig egnet i dag.

I bakkene ned mot parkeringsplassen møtte vi Bjarne som var på vei oppover for tredje gang. Han hadde bestemt seg for at han ikke skulle være noe dårligere enn oss, og endte opp med en distanse 4 kilometer lenger enn oss 😅

Etter turen kjørte vi til Guldbergaunet Camping i Steinkjer. Vi kommer frem i fint sommervær med sol og 22 °C og får ei fin ettermiddagsstund utendørs før middagsforberedelsene tar til.

Grillmat stod på menyen som ble inntatt innendørs da varslede regnbyger slo til. God og mett av både det ene og det andre, gikk vi til køys i 23.30-tida.
    Leggi altro