FindPenguins
    • Montag, 20. Juli 2020 um 16:00
    • ⛅ 17 °C
    • Höhe über NN: 17 m
    • NorwegenRavnkloa66°45’35” N  12°28’29” E
    Slutt på motorvei kl. B. Myken-katedralen i bakgrunnen, destilleriets nye lagerbygg.
    Vi ventet og ventet, men bussen kom aldri 🤔Interiør fra Myken Seng og Suppe 😀Hilde og Zorro på øyas sørligste punkt 🥰Rosenrot. I trøndelag har den vanligvis gule blomster.Roar Larsen forteller om de forskjellige prosessene ved destilleriet.I disse tankene foregår selve destilleringen.Her ligger det Whiskey på fat som tidligere har inneholdt Sherry og Bourbon for å sette smak.Den aller første tønna som ble tappet her på Myken.Roar Larsens kone Trude forteller om alle ingrediensene i Myken Sommergin. Alle er lokale urter.

Myken - Omvisning på Myken Destilleri

20. Juli 2020 in Norwegen ⋅ ⛅ 17 °C

I dag har vi gjort oss kjent på Myken. Etter frokost ble det en shopping-runde på Myken Storsenter 😜

Deretter ble det en fottur til sørenden av øya, en tur på nesten 4 km t/r 😅

Kl. 16:00 var det tid for omvisning hos Myken Destilleri med prøvesmaking 👅 Roar Larsen er daglig leder og medeier av Myken destilleri. Han er ekskollega av Hilde fra SINTEF Petroleum. Han tok oss med på interessant omvisning på destilleriet. Både Gin og Whiskey som produseres her, smaker nesten forbausende godt 🥃🤩 Men, så har de også vunnet flere internasjonale priser 🥇🏆Weiterlesen

Gefällt 0 mal

Reise anzeigen