Klubben, Umbukta

Etter en liten lunsj, returnerte vi samme vei som vi kom, og stoppet ved foten av Kubben (1019 moh). Fjellet har en slakk oppstigning med vel 500 høydemeter. Det var den eneste toppen som lå underLäs mer
Raudvatnet, Umbukta

Vi fricamper nå ved en fin plass ved Raudvatnet og blir her til i morgen.
Været har blitt bare bedre og bedre, og siden det er en topp rett ovenfor her, så ble det en tur til 😅
RaudsandhaugenLäs mer
Mo i Rana

Vi våknet til plaskregn i 5-tida i morres, og etterpå har bygene kommet og gått jevnt og trutt, men med noen opphold i mellom.
Etter frokost, la vi avgårde mot Mo i Rana igjen. Men, det er noenLäs mer
Hemnesberget

I dag har vi besøkt gamle kjente i Hemnesberget. Etter en trivelig formiddagskaffe, gikk vi en tur ned til Kastan. Dette er en strekning langs Ranafjorden, hvor fiskere i tidligere tider kastet utLäs mer
Høvdingsete på Sandnes, Sandnessjøen

I dag har vi forlyttet oss nok en gang til Sandnessjøen. Det har vært noen byger i dag, men nå skinner sola igjen, og det skal den vist gjøre den neste uka ☀️😎
Vi besøkte «Høvdingsete»Läs mer
Træna

Det er Hildes dag i dag 🥰 Hun trivdes sååå godt på Myken, at hun bare måtte ut i havet igjen 🏖
Etter tips vi fikk i går kveld, fra skipper på Lovund Expressen, så ble en rundturLäs mer
Lovund

På Lovund har vi vært og beskuet fuglefjellet med lundefugl 🦜🦜🦜 Et morsomt skue å følge fuglene som mer eller mindre kollektivt stadig jakter etter mat til ungene. Over oss sirklet 5Läs mer
Dønna

I dag er det Hildes dag #2, og da måtte vi trø til med enda ei øy, nemlig vakre Dønna 🥰
Øya har det meste, enten man ønsker historie, natur, fjell, sjø, kultur, mat, eller til og med fallosLäs mer
Dønnmannen

Med fare for å gjenta meg selv alt for ofte, så våknet vi til nok en dag med fantastisk sommervær ☀️😎
Personlig hadde jeg bestemt meg for å bestige Dønnmannen nok en gang, hvis bareLäs mer
Herøy

I dag ble det Hildes dag #3.
Vi forflyttet oss noen mil fra Dønna til Herøy. 🙂
Hilde var i det botaniske hjørnet i dag 💐🌹🌼🌸 Etcetara Botaniske utskeielser ++ på Herøy faltLäs mer
Vegatrappa, Sundsvoll

Etter ei overnatting på Herøy Caravan, tok vi første ferga over til Søvika og kjørte rett til Tjøtta for å stille oss i kø for å bli med over til Vega 😅
Hilde har blitt inspirert avLäs mer
Vegdalen, Vega

Etter ei rolig natt på Sundsvoll, gikk vi en tur sørover til Vegdalen. Det er en finn spasertur på 6 km t/r.
Guristraumen, Vega

Etterpå kjørte vi til Nes hvor vi gikk en tur ut til Guristraumen, en tur på ca. 6 km det også 😅 Guri var i flg. sagnet ei Finnkjerring som ble jaget over øya, og som rømte ut i straumen ogLäs mer
Eidem, Vega

Vi fortsatte videre til Eidem, på sørenden av Vega. Her er det et kjempefint friluftsområde med badestrender, turstier og snorkelløype for de som liker det våte element 👍
Vi har hatt detLäs mer
Valen Bobilparkering, Brønnøysund

Etter en varm og fin kveld på Eidem, har været slått til med regn 🌧
Vi har derfor tatt ferga over til Horn og kjørt videre til Brønnøysund og Valen Bobilparkering.
Det er mye nedbør iLäs mer
Abelvær

Etter to døgn med mer eller mindre kontinuerlig plaskregn, så våknet vi nok en gang til sol fra skyfri himmel 😎
Vi har kjørt fra Brønnøysund og sørover til Abelvær i dag og står parkertLäs mer
Home Sweet Home...

Ja, ja, det endte heldigvis i år som i fjor - hjemme 🥰
Vi forlot Abelvær i formiddag, og var litt usikker på hvor vi ville ende opp. Men etter et kort besøk hos bobilforhandlerne i Namsos, såLäs mer