ResenärBaltic seaVisa resanLägg till bucket listanTa bort från bucket listanDelaDag 7onsdag 12 juni 2019 19:38 ⛅ 8 °C Höjd över havet: 8 m NorgeSørkjosen Airport69.78733, 20.9471969°47’14” N 20°56’50” E7e dag 12 juni 2019, Norge ⋅ ⛅ 8 °C Vandaag Weer een hoop gereden en heel veel mooie stukken gezien. Het ene is nog weer mooier dan het andere. Vandaag weer 11.5 u gereden, zo even een hotelletje in duiken zodat we morgen door naar de Noordkaap kunnenLäs merSe översättningResenärGoedemorgen Bram en Stef. Ik ben de moeder van Johannes van de kleine rode mini. Ik vind het erg leuk jullie foto's te zien.2019-06-13SvaraResenärHallo Jetske, leuk dat u ons ook volgt. Het is erg gezellig met de mannen en rijden mooi met elkaar op.2019-06-13SvaraResenärHeel fijn. Daar ben ik heel blij om voor jullie. Een beetje op elkaar passen en plezier hebben. Top. Fijne reis.2019-06-13Svara5 gilla-markeringar