• יש 13 אנשים שרואים לי תפינגווין 👀

July 24, 2024 in Israel ⋅ ☀️ 30 °C

ימים של לא יכול ללמוד.
    הלכתי לים לנקות תראש, רשמתי לעצמי כמו מים זורמים דברים אישיים, מחשבות, פחדים, תהיות, חששות ואהבות.
    הייתי בשיעור אפרוביט וואו זה היה משגע.
    הזמנתי בוולט פנקייקים ממקס ברנר, אכלתי כל יום שתי ביסים וזרקתי אחד שלם כי לא היה טרי.
    תחושה שלא צילמתי כמה ימים, הזמן עובר מהר, לא זוכר מה היה שם.
    אני ולין הלכנו למסעדה אמריקאית פלצנית אבל עם מנות כאילו יצאו מסרט אנימה.
    אחרי זה ים, מצאנו חנייה נדירה.
    ישבנו במסעדת חוף ואז הבנו שאנחנו לא נשלם 60 שח לסועד אז קנינו מים ועפנו משם לראות חברה של לין ישבנו בבר מגניב תל אביב טיפוסי, משם להתארגן לארוחת ערב עם שביט במסעדה עם בר כזה, שמרתי חנייה ומישהו רב איתי על החנייה והבנתי שזה יהיה מטומטם להיות אסרטיבי כי הוא לא היה הכי אפוי, גם ככה שביט מצאה חניה בשנייה שהיא הגיע כחול לבן נדיר.
    התיישבנו ליד שלושה בנות לגיל חמישים לחייהן, אחת נשואה מרעננה השנייה גרושה טרייה חודש והשלישית אלמנה, הן היו ברוח צעירה ושטותניקיות ואוהבות ויצא לנו לפתח שיחות ולהנות יחד., בכל זאת לא בכל יום יוצא לפגוש אנשים שונים.
    יום ראשון האחרון התארגנתי ללכת למקום עם חלל שאפשר ללמוד ולעבוד בו ״בית חנה״ וכשהגעתי היה עמוס וגם לא מזמין וגם זאת בדלפק של הקפה עשתה פרצופים והיית לא נעימה קיצר חזרתי הביתה להמשיך ללמוד.
    בערב הייתי בהופעה של לולה מארש !!!! בכולי עלמא.
    שתיתי ברד אלכוהולי בחמישים וחמישה שקלים! יקר! ועוד המלצרית שאלה אם להוסיף טיפ, אמרתי לה ״לא.״
    הלכתי לבד, איזה כייף היה!