• פוווולגההההה

September 20, 2024 in India ⋅ ☀️ 22 °C

איזה נסיעה יא רבי.
    מה שכן, בכל נקודה פגשתי הודים שעשו את הדרך לצידי.
    אחד ירד איתי את ביר שנמצאת על הר לכן היא גבוהה יותר, והשני באוטובוס בדרך למנאלי.
    התוכנית הייתה להגיע למנאלי אבל הבחור ההודי שפגשתי בנסיעה אמר ״יאללה נקח מונית יחד ונגיע לפולגה״.
    הנסיעה הייתה יפייפיה ומקרטעת מידיי פעם, מזל שהייתה שמש טובה שנתנה סימן שהכל בסדר.
    הוצאנו כסף כי אין בPulga כספומט, ולקחנו מונית ב23:00 בלילה.
    בדרך הנהג אמר לנו שהוא לא יכול לקחת אותנו כי הוא יתקע בבוץ, אז מצאנו את עצמנו הולכים בחושך ובקור באמצע העמק הכי יפה בהודו, עמק Parvati.
    המנהלים של ההוסטל באו לאסוף אותנו באמצע הדרך וכשהגעתי לחדר אפילו לא פרקתי את הציוד כי החדר עשה לי תחושה לא נעימה וידעתי שאני למחרת אחפש מקום אחר.
    ישנתי עם אור דלוק.
    הרגתי את כל היצורים שזזים, אימלהההההה היה אחד שפשוט הוציאו אותו מסרט אימה, קיצר לילה זוועה.
    למחרת עברתי הוסטל, הלכתי לטייל ביער הידוע שם שנקרא ״יער הפיות״ ופשוט נהנתי להתהלך בו.
    פולגה זה באמת מקום עוצר נשימה, אנשים חיים שם כמו בימי הביניים, יש לה לגמרי את הקסם שלה.
    בערב היה ארוחת שישי באחד ההוסטלים, פגשתי ישראליות שפגשתי בדרמקוט, הגיעו עוד אנשים, דיברנו הכרנו היה אחלה.
    למחרת גם נכנסתי לטייל ביער, פגשתי הודים בעיקר, אחד מהם ניסה להפחיד אותי שמסוכן לבד ויש דובים, כשפגשתי שוב שני הודים פשוט השקפנו לעצים בתוך היער, ומחר יום חדש.