FindPenguins

Dag 11, ochtend

25 января, НорвСгия β‹… 🌬 -1 Β°C

Dag 11, in de buurt van Tomma 🚒
    Zaterdag, 25 Januari 2025
    Zonsopgang 09:30, Astronomische middag: 12:20, Zonsondergang: 15:11, Duur van de dag: 05:41, Duur van de nacht: 18:19.

Gisteravond laat werden we nog een keer getrakteerd op het Noorderlicht. Het was wel vaag in het begin en de beelden zijn ook niet scherp. Maar zie je maar eens, al fotograferend, staande te houden op een varend schip met een snelheid van 14 knopen, bij windkracht 5 πŸš’πŸ’¨
    Na een uur nóg eens geprobeerd en daarna hielden we het voor gezien. Eenmaal terug in onze hut, toen we het licht uitdeden hebben we nog een aantal beelden geschoten vanuit ons raam. En tijdens een sanitaire stop vannacht kon ik het ook niet laten om nog even uit het raam te kijken en ja hoor! Weer raak!! Het is ook een té mooi fenomeen om er níet naar te kijken!

Wát een cadeautjes! πŸ’šπŸ’šπŸ’š

Vanmorgen tussen 8:30 en 9:00 zijn we weer over de poolcirkel heen gegaan, zuidwaarts, dus de kans op Noorderlicht is nu nagenoeg verkeken.
    En dat is ook goed te merken, geen dikbesneeuwde bergen meer, geen ijsschotsen, geen sneeuw meer maar regen.
    En +1 in plaats van -16 β„οΈπŸ€­
    Π§ΠΈΡ‚Π°Ρ‚ΡŒ Π΄Π°Π»Π΅Π΅

ΠŸΠΎΡΠΌΠΎΡ‚Ρ€Π΅Ρ‚ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²ΠΎΠ΄
    Karin Bollermann-Coelers 2984

ΠŸΡƒΡ‚Π΅ΡˆΠ΅ΡΡ‚Π²Π΅Π½Π½ΠΈΠΊToch nog een beetje Noorderlicht.

Swanique W

ΠŸΡƒΡ‚Π΅ΡˆΠ΅ΡΡ‚Π²Π΅Π½Π½ΠΈΠΊEen van de laatste beetjes van deze reis. Mijn wens is in elk geval in vervulling gegaan πŸ’šπŸ€

Marjolein Lugtenburg

ΠŸΡƒΡ‚Π΅ΡˆΠ΅ΡΡ‚Π²Π΅Π½Π½ΠΈΠΊGewΓ¨dig Swanique! Daar was t een hoop voor te doen! Je heldhaftige beslissing om te gaan vliegen is dubbel en dwars beloond! ❀️❀️

Swanique W

ΠŸΡƒΡ‚Π΅ΡˆΠ΅ΡΡ‚Π²Π΅Π½Π½ΠΈΠΊβ€οΈπŸ€