Montfroc

Wat hadden we een spierpijn van het vele trappen lopen gisteren dus rustig doen vandaag.
Eerst maar eens een heerlijk ontbijtje.
Tegen half 11 zijn we dan toch vertrokken richting westen en wat kom jeЧитать далее
Eerst maar eens een heerlijk ontbijtje.
Wat een mooie omgeving is het hier. We staan op een mooi plekje dat we zomaar tegenkwamen.
Vandaag is het niet zo'n mooi weer. De dag begint droog maar als we onderweg zijn begint het te regenen. Regen, droog, regen, droog zo gaan we dag maar door.
We rijden tot de middag als het weer eenЧитать далее
Terug naar de Middeleeuwen.
Wat kan een mens snel genoeg krijgen van regen, bah, bah. Daar is een camper niet voor gebouwd vind ik. Een enkele dag moet het natuurlijk wel eens kunnen maar niet teЧитать далее
Als je veel weggetjes binnendoor rijd dan kom je de mooiste dingen tegen. En of dat nu dorpjes of meren of viaducten zijn dat maakt niet uit. We hebben er nu onderhand wel ervaring in en vandaagЧитать далее
Zo kwamen we op onze mooie CP terecht waar we vorig jaar in deze tijd ook hebben gestaan. Namelijk in Vaivre-et-Montoille aan het meer. Geloof het of niet maar we staan weer op ons eigen plekje.
Wie staat er bij ons in de buurt aan de overkant van het prachtige meer? Ben en Erna. We hebben hun leren kennen in de buurt van Murcia/
We moeten wel even bij praten.
We vertrekken weer en zien Erna en Ben ons passeren. Ook zij gaan we richting huis.
We hebben een CP op het oog in Tonnoy. Hij moet aan de Moezel liggen bij een dorp en dat lijkt ons wel wat. Als weЧитать далее
Gisteren in de namiddag werd het nog druk op onze camping 😂😂 Ik had er al een flauw vermoeden van. De ene na de andere camper kwam binnen rijden en dat maakt het toch wel een stuk gezelliger alsЧитать далее
Gisterenavond hebben we nog een hele gezellige avond gehad. We zijn samen met Erna en Ben een hapje gaan eten op de camping om onze vakanties af te sluiten. Het was super gezellig!
Vanmorgen zijn weЧитать далее