Vefsn

Gisterenavond hebben we nog een heerlijke wandeling gemaakt op en rond de Poolcirkel. Het landschap ziet er vlak uit en is bezaaid met grote keien waar we omheen of overheen moesten lopen. KleineLeggi altro
We gaan vandaag een afwijkende route rijden. De normale route is over de E6 maar Frits blijft het te druk vinden. Even voorbij de plaats Grong slaan we een "gele" weg in, de 74. We komen doorLeggi altro
Vandaag gaan we Noorwegen verlaten en inruilen voor Zweden.
We passeren de Riksgrensen van Noorwegen en Zweden zelfs een paar paar keer maar uiteindelijk zien we de besneeuwde toppen van de bergenLeggi altro
We gaan weer verder op pad naar Östersund want daar wil ik graag eens een kijkje nemen en .......... omdat mijn internet er enige tijd uit lag, een data kaartje kopen en dat lukt.
Met ons wifiLeggi altro
We willen vandaag richting de kust gaan en wel naar Sundsvall en laat daar nu net een Ikea zijn 😂
Dat komt goed uit denk ik dan want mijn theedoeken zijn versleten. Ikea zal er wel hebben en danLeggi altro
Vandaag gaan we de stad Sundsvall eens bekijken. De stad is door de eeuwen heen 4 keer afgebrand en daardoor werd in 1888 de stad in steen herbouwd waarna het de bijnaam Steenstad kreeg.
Wij haddenLeggi altro
We rijden weer verder want hier is niets te beleven.
We eten een boterhammetje in de camper en dan gaan we verder naar een CP die aan zee moet liggen.
Daar aangekomen zien we dat er een festival is.Leggi altro
Vandaag zijn we nog op ons plekje gebleven. Het was heerlijk weer. Tijd voor een wasje 😁 en tussen de wasjes door mag ik mijn leesboek weer ter hand nemen. Ik verveel me niet. Frits gaat nog evenLeggi altro
Vanmorgen waren we klaar om weer te vertrekken. Alle service achter de rug want we wilden weer iets zuidelijker gaan.
Terwijl Frits nog bezig was met de laatste restjes maakte ik een praatje met eenLeggi altro
Vanmorgen eerst nog samen koffie gedronken met de buurtjes en daarna weer op pad. Eerst naar de Lidl waar we natuurlijk ook weer onze buurtjes tegen kwamen 😂😂 Wij waren echt aan boodschappen toeLeggi altro